برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

برخی از بازیکنان ما برای اولین بار دایی را از نزدیک می‌بییند ویسی: صبا بارسلونا است،‌ اما من عبدالله ویسی‌ام نه گواردیولا

خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال صبای قم گفت: تیمم من مثل بارسلونا بازی می‌کند، اما من عبدالله ویسی هستم نه گواردیولا.


به گزارش خبرگزاری فارس، عبدالله ویسی در نشست خبری پیش از دیدار با راه‌آهن اظهار داشت: ابتدا باید درگذشت اسطوره استقامت بابک معصومی را به جامه ورزش و فوتبال ایران تسلیت بگویم. فردا شب برابر تیم خوب و متحول شده راه آهن بازی داریم که اسطوره فوتبال ایران علی دایی سرمربی آن است. حضور دایی انگیزه ما را چند برابر می‌کند. برخی از بازیکنان من فردا شب برای اولین بار علی دایی را از نزدیک می‌بییند. این کار هم به ما انگیزه زیادی می‌دهد ،زیرا بازیکنانم می‌خواهند برابر علی دایی توانایی خود را نشان دهند و ما هم می‌خواهیم اتفاقات بازی‌های گذشته را تکرار کنیم. البته کار سختی در پیش داریم، صبا فردا شب برای کسب 3 امتیاز به میدان خواهد رفت و می‌خواهیم بازی خوبی را به نمایش بگذاریم.

ویسی در مورد اینکه تیم صبا به دلیل آنکه بازیکن نامداری جذب نکرده گفته می‌شد که از کاندیداهای سقوط به دسته اول است، گفت: این بازیکنان نیستند که بازی می‌کنند بلکه یک تیم است که بازی می‌کند و ما کار گروهی داریم. همه بازیکنان ما جوان و با انگیزه هستند و خوب و با نشاط و آماده برای بازی فردا. رضا عنایتی در کنار بازیکنان جوان و با انگیزه ما حضور دارد و همانطور که گفته‌ام صبا امسال پدیده لیگ خواهد بود. ادامه راهی که آغاز کرده‌ایم کار سختی است، اما با تلاش به هدف خود می‌رسیم. بازیکنان ما اعتماد به نفس پیدا خواهند کرد و فوتبال ایران باید به صبا افتخار کند که چنین بازیکنان جوان و با انگیزه‌ای دارد.

سرمربی صبا در مورد اینکه انگیزه ویژه‌ای برای اثبات خود به مسئولان باشگاه راه آهن دارد، گفت: مشکل خاصی بین من مسئولان راه آهن به وجود نیامد اگر قرار بود جابه‌جایی مربیان در تیم‌ها صورت نگیرد، اکنون من سرمربی صبا نبودم. انگیزه ما بردن بازی است، آن هم با تیمی بازی داریم که یک مربی بزرگ به نام علی دایی دارد که اسطوره فوتبال ما است. برخی از بازیکنان فردا شب دایی را از نزدیک می‌بییند و این می‌تواند به ما انگیزه زیادی بدهد.

ویسی در مورد اینکه تلاش می‌کند تیم و قیافه‌اش مانند گواردیولا سرمربی بارسلونا باشد، عنوان کرد: من نمی‌خواهم تیمم مثل گواردیولا باشد و نمی‌خواهم به من بگویند گواردیولا من عبدالله ویسی هستم. از اینکه از نظر فنی از مربیان خارجی و مربیان خارجی الگو برداری کنم واهمه‌ای ندارم، اما می‌خواهم تیمم مثل بارسلونا باشد نه اینکه تیپ من مثل گواردیولا باشد. صبا بارسلونای لیگ برتر ایران است، اما من گواردیولا نیستم، بلکه عبدالله ویسی هستم.
انتهای پیام/خ

تاریخ: 1390/5/20
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: