حواشی دیدار راه آهن - صبا
برای تماشای دیدار راه آهن شهرری - صبای قم در ورزشگاه راه آهن اکباتان نزدیک به 2 هزار تماشاگر به ورزشگاه آمدهاند. این تماشاگران که اکثر آنها را هواداران علی دایی تشکیل می دهند، در طول بازی به تشویق سرمربی تیم راه آهن می پرداختند.
هواداران راه آهن و علی دایی که پرچمهای قرمز در دست داشتند، در بین دو نیمه دیدار راه آهن - صبای قم اقدام به تشویق علی دایی و شعار دادن علیه حبیب کاشانی و حمید استیلی کردند.
- حواشی این مسابقه به شرح زیر است:
* دیدار تیمهای راه آهن شهرری و صبای قم در حالی آغاز شد که بازیکنان دو تیم و تماشاگران حاضر در ورزشگاه برای ادای احترام به روح مرحوم بابک معصومی یک دقیقه سکوت کردند.
* پیش از آغاز بازی روی اسکوربورد ورزشگاه جمله "بابک جان روحت شاد" نقش بسته بود.
* علی دایی در حالی وارد زمین مسابقه شد که برای ابراز همدردی با خانواده مرحوم بابک معصومی بازوبندی مشکی بر بازو داشت.
* علیرضا دبیر، نماینده مردم تهران در شورای شهر، مهدی فنونیزاده و رضا وطنخواه از تماشاگران ویژه حاضر در ورزشگاه هستند.
* در زمانی که هواداران علی دایی علیه کاشانی و استیلی شعار می دادند، سرمربی تیم راه آهن هیچ واکنشی نشان نمی داد.
*علی دایی به همین مناسبت بازوبند مشکی به دست خود بسته بود عبدالله ویسی پیراهن مشکی بر تن داشت.
*سهراب بختیاری زاده و رضا عنایتی از جایگاه تماشاگران نظاره گر بازی بودند.
*در ورزشگاه تعدادی از پوسترهای علی دایی به چشم می خورد و همچنین عکس بابک معصومی در ورزشگاه نصب شده بود.
*از طریق اسکوربرد ورزشگاه جملاتی برای یادبود ناصر حجازی پخش میشد.
*از نکات قابل توجه بازی این که تعدادی از تماشاگران تصویر بزرگی از علی دایی را در دست داشتند و با تکان دادن آن به شعار دادن علیه استیلی و کاشانی پرداختند. آنها در پایان بازی خواستار حضور دایی در پرسپولیس شدند.
* لیدرهای راه آهن سعی در آرام کردن تماشاگران داشتند و خواستار پایان دادن این شعارها بودند.
















