با تایید فتحاللهزاده منصوریان، حاجیلو، قراب و شرفی عضو کمیته فنی استقلال شدند
خبرگزاری فارس: اعضای کمیته فنی باشگاه استقلال با تایید سرپرست باشگاه مشخص شدند.
به گزارش خبرگزاری فارس، پس از اینکه علی فتح الله زاده، سرپرست باشگاه استقلال حسن روشن را به عنوان رئیس کمیته فنی باشگاه معرفی کرد، دیگر اعضای کمیته نیز مشخص شدند.
با اعلام حسن روشن چهار عضو جدید کمیته فنی باشگاه استقلال شامل اصغر شرفی، جواد قراب، اصغر حاجیلو و علیرضا منصوریان هستند.
این نفرات با استقلال قرارداد یک ساله امضا کرده اند. جلسه معارفه این نفرات فردا در تمرین استقلال برگزار می شود و از روز چهارشنبه نیز فعالیت خود را آغاز می کنند.
پیش از این اعضای کمیته فنی استقلال مرحوم ناصر حجازی، غلامحسین مظلومی، پرویز مظلومی و علی فتح الله زاده بودند اما با درگذشت ناصر حجازی و جدایی غلامسحین مظلومی تصمیمات جدیدتری گرفته شد.
کمیته فنی باشگاه استقلال علاوه بر حضور این نفرات با حضور علی فتح الله زاده و پرویز مظلومی کامل می شود.
انتهای پیام/خ
















