برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

بوناچیچ حق دارد بنگر: بهتر از فصل قبل شده‌ایم

خبرگزاری فارس: مدافع سپاهان گفت: نسبت به فصل گذشته نه تنها ضعیف نشدیم بلکه بهتر هم شده‌ایم.


محسن بنگر در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درباره ناراحتی بوناچیچ از بازیکنان قدیمی سپاهان به دلیل عملکرد مقابل نفت آبادان اظهار داشت: بوناچیچ به خاطر گلی که از نفت آبادان خوردیم ناراحت و عصبانی است. البته حق دارد، ما در این مسابقه باید 7-6 گل می‌زدیم اما از موقعیتمان استفاده نکردیم.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا او هم فکر می‌کند سپاهان نسبت به سال گذشته ضعیف شده عنوان کرد: ما نه تنها ضعیف نشدیم بلکه بهتر هم شده‌ایم. فصل گذشته تا هفته ششم سه امتیاز داشتیم ولی اکنون سه هفته گذشته و 5 امتیاز داریم. درست است بازیکنان خوبی از جمع ما جدا شده‌اند اما بازیکنان خوبی هم به ما اضافه شدند. تیم اکنون با هم هماهنگ است. همدلی ما از گذشته بهتر شده است و بازیکنان رفیق‌تر از قبل شده‌اند.

بنگر در مورد اینکه گفته می‌شود جدایی ساکت از سپاهان ممکن است به این تیم ضربه بزند گفت: این یک مسئله باشگاهی است بازیکنان برای پیراهن می‌جنگند. من خودم به ساکت ارادت دارم و با او رفیق هستم اما هدف تیم موفقیت سپاهان است. مدیرعامل جدید آقای رحیمی هم فرد قوی است. البته ساکت هم از مجموعه سپاهان جدا نشده است. اگر بازیکنی هم چنین فکری ندارد باید تفکراتش را تغییر دهد و حرفه‌ای شود.

بنگر درباره اینکه چه مقامی را برای سپاهان تصور می‌کند گفت: مطمئن باشید سپاهان یکی از شانس‌های اصلی قهرمانی است. من این شانس را برای پرسپولیس، استقلال، ذوب آهن و تراکتورسازی هم قائل هستم.

این بازیکن درباره اینکه عده‌ای معتقدند مهدی رحمتی باعث موفقیت سپاهان در سال‌های اخیر بوده و یا عده‌ای دیگر بر این عقیده هستند که به دلیل مدافعان خوب رحمتی درخشید گفت: هم مهدی رحمتی گلر خوبی است و هم سپاهان مدافعان خوبی دارند هر دو مکمل همدیگر بودند ولی ما امسال هم یک گلر خوب به نام رحمان احمدی داریم.

بنگر درباره اینکه کار ساکت به قرص خوردن افتاده بود گفت: هرچه باشد اگر تیم باعث شده مدیرعامل ما به قرص خوردن بیفتد در تیم‌های دیگر کار مدیران عامل به جایی می‌افتد که باید تیم را ترک کنند اما آقای ساکت با سربلندی و مجموعه‌ای از افتخارات رفت. شما می‌بینید که در تیم‌های دیگر وقتی مدیرعاملی می‌رود پشت سر مدیرعامل جدید صحبت‌های زیادی می‌شود اما در سپاهان چنین رفتارهایی دیده نمی‌شود.
انتهای پیام/

تاریخ: 1390/5/22
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: