نزهتی : به روند رو به رشد تیم امیدوار شدیم
محمد نزهتی در گفت و گو با ایرنا با ابراز خوشحالی از به ثمر رساندن سریعترین گل لیگ یازدهم افزود : بازی را خوب شروع کردیم و بسیار زود به گل رسیدیم و همین سبب شد شیرازه تیم مس سرچشمه از هم بپاشد.
وی با تایید صحت پنالتی دوم ملوان که روی او اتفاق افتاد ،اظهار داشت :متاسفانه این ضربه پنالتی را از دست دادم و موفق نشدم گل دوم خود و ملوان را به ثمر برسانم.
مهاجم ملوان تصریح کرد :با درایت کادر فنی ،تلاش بازیکنان و حمایت هواداران در یک بازی پر گل پیروزی اول خود را در لیگ جشن گرفته و به روند رو به رشد تیم امیدوار شدیم .
نزهتی در پایان با اشاره به جای خالی هواداران در دیدارگذشته ملوان مقابل راه آهن،اضافه کرد :در مقابل مس سرچشمه با حمایت تماشاگران یک نتیجه خوب کسب کرده و موفق شدیم آنها را خوشحال کنیم .
تیم فوتبال ملوان بندرانزلی در هفته سوم یازدهمین دوره لیگ برتر موفق شد با نتیجه چهار بر صفر مس سرچشمه رفسنجان را شکست دهد .ملوان هم اکنون با پنج امتیاز،پنج گل زده و یک گل خورده در مکان پنجم جدول رده بندی قرار دارد
















