برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

/دو خبر از حریف آسیایی سپاهان/ ستاره السد در دوراهی ترکیه و فرانسه و خروج 4 بازیکن از لیست

خبرگزاری فارس: مربی السد 4 بازیکن این تیم را از لیست خارج کرد.


به گزارش باشگاه خبری فارس «توانا»، خورخه فوساتی اروگوئه‌ای، سرمربی تیم فوتبال السد در حالی که یک ماه دیگر قرار است تیمش از مرحله یک چهارم نهایی رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا مقابل سپاهان اصفهان به میدان برود، 4 بازیکن این تیم را از لیست خارج کرد.

ریحان زیدان و مجدی صدیق دو بازیکن سرشناس این جمع هستند که از فهرست این مربی برای دیدار با سپاهان خارج شده‌اند.
به جای این 4 بازیکن نام عبدالرحمن ناصر، عبدالله البریک، جاسر یحیی و صالح بدر الیزیدی به لیست السد اضافه شده است.

*عبدالقادر کیتا، مهام ساحل عاجی السد در حالی مذاکرات خود را با مارسی فرانسه آغاز کرده که هفته گذشته مسئولان السد خبر از ماندن این مهاجم زهردار در السد داده بودند.

با این حال کیتا که در یک قدمی مارسی قرار دارد، گالاتاسرای ترکیه را هم خواستار خود می‌بیند و توسط مدیر برنامه‌هایش مذاکرات را با این تیم نیز ادامه می‌دهد. این بازیکن سابقه حضور در تیم ترکیه‌ای را دارد.
انتهای پیام/

تاریخ: 1390/5/23
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: