برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

از پول خرج کردن نمی‌ترسم / فابرگاس و نصری هنوز آرسنالی هستند!

سرمربی توپچی‌ها بر خلاف کارشناسان قبول ندارد که در هزینه کردن خساست به خرج می‌دهد. وی البته داور را در تساوی هفته نخست بی‌تاثیر نمی‌داند.

سرمربی فرانسوی تیم فوتبال آرسنال پس از تساوی بدون گل شاگردانش در نخستین دیدار در لیگ برتر در نشست خبری حاضر شد و به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.

ونگر درباره اخراج ژروینیو که در نخستین بازی رسمی‌اش برای آرسنال که با کارت قرمز روبرو شد، گفت: پیش از این دیده بودم که در یک درگیری هر دو بازیکن کارت زرد بگیرند و یا هر دو اخراج شوند، اما ندیده بودم که یکی زرد بگیرد و دیگری قرمز!

سرمربی آرسنال درباره صحنه مشکوک ژروینیو در محوطه جریمه هم عنوان کرد: نمی دانم. آنقدر به صحنه نزدیک نبودم که بتوانم تشخیص دهم. باید یک بار دیگر صحنه را ببینم تا بتوانم قضاوت کنم.

ونگر که از این پس باید تیمش را به بازی بدون دو مهره کلیدی‌اش یعنی فابرگاس و نصری عادت دهد درباره عملکرد شاگردانش در دیدار با نیوکاسل گفت: فکر می‌کنم عملکرد قابل قبولی داشتیم و همه چیز در اختیار ما بود. تیم حریف بیشتر از تیم ما به فکر تساوی 4ـ4 فصل گذشته بود. آن‌ها مراقب بودند که تحت هیچ شرایطی دروازه‌شان باز نشود، به همین دلیل در خط دفاع به خوبی کار کردند و این مساله کار را برای ما مشکل کرد، چرا که مقابل تیمی قرار گرفته بودیم که در خط دفاعی کاملا متمرکز بود.

ونگر ادامه داد: ما در این بازی امتیاز از دست دادیم. از این افسوس می‌خورم که بازی ما در یک سوم زمین حریف از بین می‌رفت و خراب می‌شد. به هر حال عملکرد خوبی داشتیم و یادم نمی‌آید در این بازی به نیوکاسل حتی یک فرصت گل داده باشیم. به همین دلیل باید برای کار تیمم در این دیدار خارج از خانه ارزش قائل شوم.

سرمربی آرسنال درباره واکنش‌های خشن و نه چندان دوستانه بازیکنانش در زمین هم گفت: ما تمام تلاشمان را کردیم که فقط فوتبال بازی کنیم و اگر بازی را به دقت تماشا کرده باشید به این مساله پی خواهید برد. فکر می‌کنم امروز کمی با سخت‌گیری مجازات شدیم. ما تلاش کردیم که فقط بازی کنیم، هر چند گاهی اوقات بیش از اندازه حساسیت نشان دادیم. از بازی امروز درس‌هایی خواهیم گرفت.

سرمربی آرسنال در پاسخ به سوالی درباره عملکرد مدافعان تیمش واکنش جالبی نشان داد و گفت: اگر تیم ما گل خورده بود، امروز با سوال‌های خود ما را بمباران می‌کردید که چرا باشگاه یک دفاع وسط نخریده است. به هر حال دفاع خوب کار کرد و باید از بازیکنان تشکر کنم.

ونگر درباره فرصت کم باقی‌مانده تا پایان فصل نقل و انتقالات گفت: من با پول خرج کردن مخالف نیستم، به شرطی که بازیکنانی که می‌خریم بتوانند شدت بازیمان را افزایش دهند. تیم ما بازیکنان زیادی در اختیار دارد و اگر چند بازیکن از جمع ما جدا شوند، تلاش خواهیم کرد که جای آن‌ها را پر کنیم، ما به دنبال بازیکنان با کیفیت هستیم و ابایی از پول خرج کردن نداریم.

ونگر در پایان باز هم از پذیرش این مطلب که فابرگاس و نصری دیگر آرسنالی نیستند، خودداری کرد و گفت: آن‌ها بازیکنان باشگاه آرسنال هستند و در حال حاضر هنوز از تیم جدا نشده‌اند. منچسترسیتی هم هنوز نصری را نگرفته و من دوست ندارم در این باره این مساله اظهار نظر کنم.

تیم فوتبال آرسنال در نخستین دیدار خود در لیگ برتر انگلیس در غیاب فابرگاس و نصری که در فهرست 18 نفره هم نبودند، مقابل نیوکاسل با تساوی بدون گل متوقف شد.
تاریخ: 1390/5/23
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: