برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

برگزاری مسابقات انتخابی از فردا نفرات برتر رقابت‌های پینگ‌پنگ دسته برتر مشخص شدند

خبرگزاری فارس: نفرات راه یافته به مسابقات انتخابی تیم ملی اعزامی به رقابت‌هایی آسیایی مشخص شدند.


به گزارش باشگاه خبری فارس «توانا»، مسابقات پینگ‌پنگ دسته برتر با حضور 15 بازیکن برگزار شد، البته 2 پینگ‌پنگ باز به علت مصدومیت از رقابت‌ها انصراف دادند و مسابقات با حضور 13 بازیکن دنبال شد که در پایان شهرام سربخشیان با 21 امتیاز به مقام قهرمانی دست یافت.
در پایان این مسابقات 8 نفر برتر جواز حضور در رقابت‌های انتخابی تیم ملی را پیدا کردند.

رده‌بندی نفرات برتر این دوره از مسابقات به شرح زیر است:
1- شهرام سربخشیان 21 امتیاز
2- حمیدرضا طاهرخانی 21
3- مسعود یعقوبی 20
4- محمدعلی روئین‌تن 20
5- امین میرالماسی 20
6- علیرضا ملارجبی 19
7- محمدامین حنطه 18
8- سامان ابراهیمی 18

مسابقات انتخابی تیم ملی برای حضور در رقابت‌های آسیایی لبنان سه‌شنبه و چهارشنبه با حضور 8 پینگ‌پنگ‌باز برگزار خواهد شد. این رقابت‌ها ضریب 2 خواهد داشت و با مسابقات دسته برتر با ضریب یک جمع خواهد شد تا در پایان 3 نفر برتر جواز حضور در مسابقات آسیایی را پیدا کنند. همچنین یک یا دو بازیکن با نظر کمیته فنی به رقابت‌های آسیایی اعزام می‌شوند.

رقابت‌های انتخابی تیم ملی در حالی برگزار می‌شود که جمعی از ملی‌پوشان به نشانه اعتراض به شرایط حاکم در فدراسیون حدود 2 ماه است که در هیچ رقابتی شرکت نمی‌کنند و قصد ندارند در مسابقات انتخابی نیز شرکت کنند. بر این اساس تیم ملی ایران با نفرات جوان و امید خود راهی مسابقات آسیایی خواهد شد و باید دید این افراد چه عملکردی را از خود به نمایش خواهند گذاشت.

مسابقات پینگ‌پنگ قهرمانی آسیا 21 تا 27 شهریورماه به میزبانی لبنان برگزار می‌شود.
انتهای پیام/م

تاریخ: 1390/5/24
کلمات کلیدی: ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: