برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

ُسپاهان را نیز همانند پرسپولیس خواهیم برد

مدیرعامل باشگاه شهرداری تبریز گفت: بعد از برد برابر پرسپولیس تهران در ورزشگاه آزادی اسیرغرور کاذب نشده‌ایم و مقابل سپاهان فقط به برد فکر می‌کنیم.

میرمعصوم سهرابی درباره وضعیت تیم فوتبال شهرداری تبریز اظهار کرد: نقاط ضعف سال گذشته را پوشش داده‌ایم و تیم انسجام خود را پیدا کرده است و رفته رفته به شرایط آرمانی خود نزدیک می‌شویم. تیم در آمادگی بسیار خوبی به سرمی‌برد و از هر لحاظ آماده انجام یک بازی خوب و هجومی برابر سپاهان اصفهان است.

وی در ادامه با بیان این که پیروزی برابر پرسپولیس موجب شده توقعات از شهرداری تبریز بیشتر شود افزود: هوادران در تماس‌هایی که با باشگاه داشتند اعلام کرده‌اند دربازی سپاهان حمایت ویژه‌ای از تیم شهرشان خواهند کرد. ما هم با تمام توان و انرژی مضاعف برای پیروزی در این دیدار تلاش می‌کنیم.

سهرابی همچنین درباره پیروزی تیمش برابر پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر نیز خاطرنشان کرد: برابر پرسپولیس بازی خوبی انجام دادیم و پیروز شدیم؛ این بازی هر چه بود تمام شد و بیشتر از سه امتیاز نداشت پس با تمرکز روی بازی‌های دیگر سعی می‌کنیم با قدرت به میدان برویم و پیروزی‌های دلچسب دیگری را تقدیم هواداران کنیم.

مدیرعامل باشگاه شهرداری در ادامه و در پاسخ به این سوال که تصمیمی برای در اختیار گرفتن بلیت فروشی در استادیوم دارد یا خیر، گفت: شهرداری تبریز جزء معدود باشگاه‌هایی است که بخش اعظم بودجه آن از محل درآمدهایش تامین می شود. بلیت فروشی تنها بخش ناچیزی از درآمد یک باشگاه محسوب می‌شود و من نمی‌توانم بدون انجام کمترین خدمات به هواداران خود چشمداشتی از آن‌ها داشته باشم. در ضمن کدام باشگاه را می‌شناسید که امکانات سخت افزاری و نرم افزاری لازم را برای ارائه خدمات درقبال فروش بلیت در استادیوم دارا باشد.

سهرابی همچنین تاکید کرد: نمی‌شود یک شبه حرفه‌ای شد. زمانی به این کار فکر می‌کنیم که استادیوم اختصاصی داشته باشم و تمام ساز و کارهای این مساله در اختیارمان باشد. نمی‌توانیم صرفا برای درآمد، هواداران را تحت فشار قرار دهیم. اگر امکان داشته باشد با سازمان لیگ مذاکره می‌کنیم تا بازی‌های شهرداری تبریز رایگان باشد و بلیتی فروخته نشود چون بیشتر تماشاگران ما از قشر دانش آموزان و دانشجویان هستند و نمی‌خواهیم علاوه بر هزینه‌های ایاب و ذهاب هزینه دیگری به آنها تحمیل شود. همچنین باید قبول کرد آن طور که شایسته هواداران است نمی‌توانیم خدمات مناسبی در اختیارشان قرار دهیم.

وی اضافه کرد: به فکر کارهای زیر بنایی و ساخت استادیوم اختصاصی هستیم. همچنین در نظر داریم با طرح‌های فرهنگی -ورزشی امکانات حرفه‌ای در اختیار هواداران و تماشاگران قرار داده و بیش از این شرمنده هواداران نباشیم.

سهرابی درباره جایگاه شهرداری در پایان فصل گفت: همراه با مردم خوب تبریز آرزوهای بزرگی داریم که با کمک هم برای رسیدن به این آرزوها تلاش خواهیم کرد و با پتانسیلی که در تبریز وجود دارد حیف است به این موفقیت‌های مقطعی بسنده کنیم. مطمئن باشید بعد از این از شهرداری و فوتبال تبریز بیش از این‌ها خواهید شنید.

انتهای پیام

 

تاریخ: 1390/5/24
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: