برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

خبر بد برای هواداران میلان ابراهیموویچ آسیب دید

خبرگزاری فارس: مهاجم سوئدی باشگاه میلان در بازی با مالمو از ناحیه قوزک پا آسیب دید.


به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت میلان، زلاتان ابراهیموویچ در دیدار دوستانه میلان برابر مالمو سوئد که به برتری روسونری انجامید دچار آسیب‌دیدگی از ناحیه قوزک پا شد.

ابراهیموویچ که دوران حرفه‌ای فوتبال خود را از مالمو آغاز کرده بود، برابر تیم پیشین خود قرار گرفت و در دقیقه 60 و در حالی‌که درد می‌کشید از زمین خارج شد و جای خود را به کومی داد.

ابراهیموویچ در این خصوص گفت: بسیار متاسف شدم که به دلیل آسیب دیدگی مجبور به ترک بازی شدم. بازی خوبی بود و هواداران نیز فوق‌العاده بودند. درد را در پایم احساس می‌کردم و دیگر نمی‌توانستم در میدان باقی بمانم. در آن زمان قوزک پایم درد زیادی داشت ولی پزشک تیم معتقد است موضوع مهمی پیش نیامده، به زوری می‌توانم برای میلان به میدان بروم.

ممکن است ایبرا تمرینات پیش فصل میلان را از دست بدهد ولی در دیدار نخست تیمش برابر کالیاری در سری A در 27 آگوست (5 شهریور) به میدان خواهد رفت.
انتهای پیام/آ

تاریخ: 1390/5/24
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: