حضور در استقلال با تصوراتم متفاوت بود
ولید علی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: شرایط استقلال خوب است من بازیکن جدید این تیم هستم و انتظار و توقع برای حضور ثابت در ترکیب این تیم برای هر بازی اتفاقی است که قطعا برای من رخ نمی دهد و باید واقع بین باشم.
وی افزود: نمی توانم در خصوص بازی کردنم با مربیان تیم بحث کنم و اعتراض داشته باشم زیرا شرایط برای من ایده ال است و هر زمانی که مربیان صلاح بدانند در ترکیب قرار می گیرم و تیم را همراهی می کنم.
ولید علی تصریح کرد: شرایط در استقلال خوب است و من مشکلی از این نظر ندارم اما باید خود را با شرایط بوجود آمده وفق دهم و تا زمانی که این اتفاق رخ دهد به زمان بیشتری نیاز دارم.
وی اظهار داشت: حضور در استقلال با تصوراتی که من داشتم متفاوت است این تیم هواداران بسیاری دارد و حضور در این تیم با شرایط ایده ال کمی زمان می برد من هم در تلاش هستم که هر چه زودتر با چنین شرایطی روبه رو شوم .
وی در پایان گفت: مربیان از من رضایت دارند امادر صحبتی که با آنها داشتم اعلام کردند، که من به زمان بیشتری نیاز دارم و باید پس از گذراندن این زمان آماده حضوری ثابت در استقلال شوم
















