مظفر در گفتوگو با فارس: در صورت همکاری با راهآهن، همه بازیکنان تجارتخانه را به این تیم میآورم
خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتسال بانوان تجارتخانه جنوب هرمزگان گفت: در صورت قبول سرمربیگری تیم راهآهن، دوست دارم تیم تجارتخانه را به صورت کامل به این باشگاه منتقل کنم.
شهرزاد مظفر در گفتوگو با خبرنگار باشگاه خبری فارس «توانا»، در خصوص احتمال عقد قرارداد با تیم راهآهن در فصل جدید لیگ برتر فوتسال بانوان گفت: صحبتهایی صورت گرفته، اما هنوز چیزی قطعی نشده است. تاکنون ملاقات حضوری با مسئولان این تیم نداشتهام و از جزئیات اطلاعی ندارم.
سرمربی تیم فوتسال تجارتخانه جنوب هرمزگان در خصوص انحلال این تیم گفت: ظاهراً این تیم در حال منحل شدن است، خبر زیادی از این باشگاه ندارم اما فکر نمیکنم امسال در لیگ شرکت کنند.
وی ادامه داد: هر کدام از بازیکنان که تمایل داشته باشند در تیم راهآهن به خدمت گرفته خواهند شد. ما دوست داریم تیم را به صورت کامل نگه داریم.
مظفر با بیان اینکه امروز (سهشنبه) در خصوص مسائل مقدماتی با مسئولان مذاکره خواهم کرد، اضافه کرد: فعلا برای جذب بازیکن فرصت داریم زیرا معمولا لیگ از آبان شروع میشود و فرصت برای نقل و انتقالات داریم.
سرمربی تیم ملی فوتسال بانوان گفت: شرایط خاصی برای پذیرفتن سرمربیگری این تیم ندارم. امیدوارم شرایط راحتی برای تیمداری مهیا باشد. تجارتخانه قهرمان بوده و باید وضعیت به گونهای باشد که تیم بتواند به دور از سختیها قهرمانی را تکرار کند.
انتهای پیام/د
















