هدف بسکتبال ایران کسب سهمیه المپیک است
تیم ملی بسکتبال کشورمان که خود را برای حضور پرقدرت در مسابقات جام ملتهای آسیا آماده می کند بار دیگر موفق به کسب عنوان قهرمانی در جام ویلیان جونز چین تایپه شد. محمود مشحون با ابراز رضایت ازعملکرد ملی پوشان در این دوره از پیکارها در این رابطه به گفت وگو پرداخت.
* با وجود کسب عنوان قهرمانی آیا تصور نمی کنید در دور مقدماتی مسابقات جام ویلیام جونز در حد نام کشورمان ظاهر نشدیم؟
شکست مقابل تیم فیلیپین در نخستین دیدار همه را تا حدودی شوکه کرد با این حال نباید فراموش کنیم این مسابقات برای کادرفنی حکم هماهنگ سازی ملی پوشان برای حضور مناسب در جام ملتهای آسیا را داشت .
هدف بسکتبال ایران دفاع از عنوان قهرمانی آسیا و کسب سهمیه المپیک است. هدف تیم ملی در این رقابتها برد و باخت نبود، بلکه قصد داشتیم روند آماده سازی تیم را بهبود ببخشیم. اگر چه در دور مقدماتی خوب نبودیم اما در اخر به حقمان یعنی کسب عنوان قهرمانی رسیدیم.
* ارزیابی شما از نحوه عملکرد کادرفنی و بازیکنان در جام ویلیام جونز چگونه است؟
مسابقه مقابل حریفان آسیایی باعث شد تا ملی پوشان با یکدیگر هماهنگ شوند و بتوانند نقاط قوت و ضعفشان را بررسی کنند در کنار این مسئله کادر فنی نیز از این رقابتها استفاده کرد و توانست با ارزیابی حریفان آسیایی نقاط ضعف آنها را شناسایی کرده و برای جام ملتها از آمادگی بیشتری برخوردار باشد. هم بازیکنان و هم کادرفنی در جام ویلیام جونز با وجود همه کاستی ها و مصدومیت ملی پوشان عملکرد خوبی از خود به نمایش گذاشتند.
وضعیت ملی پوشان مصدوم چگونه است؟
باید در یک ماه باقی مانده تا جام ملتهای آسیا زمان را مدیریت کرده و تمامی مصدومان را به شرایط ایده ال نزدیک کنیم. از امروز به بعد نباید شرایط طوری باشد که بازیکنان دچار مصدومیت شوند چرا که دیگر قابل جبران نخواهد بود. هنوز شرایط صمد نیکخواه بهرامی مشخص نیست و تا زمان آغاز مسابقات منتظر باشیم.
















