برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

پدرم را آزاد کنید!

هافبک نیجریه‌ای چلسی از گروهی که پدرش را ربوده‌اند درخواست کرد او را آزاد کنند.

به نقل از دیلی میرر، جان اوبی میکل که از سال 2006 در چلسی بازی می‌کند روز جمعه با خبر ربوده شدن پدرش در نیجریه مواجه شد ولی به دلیل این ‌که نخواست کسی از ماجرا بویی ببرد، ‌در این زمینه صحبتی نکرد و در بازی روز یکشنبه تیمش برابر استوک نیز به میدان رفت.

نکته جالب موضوع این‌جا است که ربایندگان تاکنون تماسی نگرفته‌اند و درخواست پول یا باج نکرده‌اند و سرنوشت پدر میکل نیز هنوز نامشخص است.

وی در این‌باره گفت: هر شخصی که از پدرم خبری دارد و یا می‌داند که او کجا است با من تماس بگیرد. او مرد پیری است و تا آنجایی که من می‌دانم به کسی آزاری نرسانده است.

میکل در حالی‌که بسیار ناراحت و احساساتی به نظر می‌رسید ادامه داد: تاکنون هر تلاشی که از دستم بر می‌آمده برای کشورم انجام داده‌ام. برای تیم ملی بازی کرده‌ام و در بسیاری از شرایط به آن‌ها کمک داده‌ام. اکنون نوبت آن‌ها است که به من کمک کنند. ربوده شدن پدرم همه خانواده‌ام را تحت تاثیر قرار داده و ما نمی‌دانیم در این مورد باید چه کاری انجام دهیم. از ربایندگان تقاضا دارم هرچه زودتر خبری از پدرم در اختیار ما بگذارند تا بدانیم چه کاری در این خصوص باید انجام دهیم.

آدم‌ربایی در نیجریه کاری معمولی است و منبع درآمدی برای ربایندگان به شمار می‌رود. میکل نیز در چلسی هفته‌ای 70 هزار پوند درآمد دارد و ممکن است ربایندگان به زودی از وی مبلغ هنگفتی برای آزادی پدرش درخواست کنند.
 

تاریخ: 1390/5/25
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: