برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

برای حضور در مسابقات غرب آسیا اولین اردوی تیم ملی فوتبال بانوان از 5 شهریور آغاز می‌شود

خبرگزاری فارس: تیم ملی فوتبال بانوان نخستین اردوی خود را برای حضور در مسابقات غرب آسیا از 5 شهریور آغاز می‌کند.


به گزارش باشگاه خبری فارس «توانا»، روز گذشته، پس از جلسه مسئولان فدراسیون فوتبال، مریم ایراندوست به عنوان سرمربی تیم ملی در نظر گرفته شد و قرار شد وی امروز (سه‌شنبه) برنامه‌های خود را به فدراسیون اعلام کند.

بر این اساس تیم ملی اولین اردوی خود را با حضور 30 بازیکن از 5 شهریور آغاز می‌کند و به صورت مداوم تا روز اعزام ادامه خواهد داشت.

اردوها هر هفته از روز یکشنبه آغاز می‌شود و چهارشنبه صبح به پایان می‌رسد تا بازیکنان بتوانند در باشگاه‌های خود برای مسابقات لیگ برتر نیز حاضر شوند.

ایراندوست با اعلام این خبر و قراردادش به خبرنگار فارس گفت: درباره قرارداد شفاهی به من گفته‌اند و نایب‌رئیس بانوان نیز همه کارها را انجام داده تا با نظر کفاشیان قرارداد امضا شود.
مسابقات غرب آسیا از 9 تا 19 مهر به میزبانی ابوظبی برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/

تاریخ: 1390/5/25
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: