برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

در گفت‌وگو با فارس وفایی: 20 سال نام پرسپولیس داخل پرانتز بود

خبرگزاری فارس: مدعی مالکیت نام پرسپولیس گفت: چرا باشگاه پیروزی تهران دو نام دارد و 20 سال است یکی داخل پرانتز نوشته می‌شود، در حالی‌که در قانون ثبت چیزی به نام پرانتز و ویرگول نداریم؟


اسماعیل وفایی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبری فارس «توانا»، در خصوص رای صادر شده دادگاه مبنی بر اینکه نام پرسپولیس به این باشگاه بازگشت عنوان کرد: با احترامی که به قانون و قاضی محترم می‌گذارم، اما برای دفاع از حق خود، تجدید نظر در رای صادره را خواستار شدیم. ما باید در عرصه مطبوعات قوی‌تر باشیم تا مردم در مورد مسائل حقوقی این باشگاه آشنا شوند.
وی ادامه داد: این رای اولیه است و پس از تجدیدنظر رای نهایی صادر می‌شود. ما در مورد مبانی مالکیت خود تردیدی نداریم و دوستان هم در این زمینه شکی ندارند، زیرا که پس از 20 سال اعلام کردند نام پرسپولیس به باشگاه بازگشت. یعنی ما 20 سال است که مالک هستیم.

وفایی خاطرنشان کرد: ما در بحث حقوقی ضعیف هستیم و قاضی محترم نیز استنباط خود را انجام داده است. سال 69 سازمان تربیت بدنی به اتفاق بخش خصوصی پرسپولیس را به نام شرکت ثبت کرد. چرا پس از یک سال پیروزی را ثبت می‌کنند و در حالی که اسناد قطعی با این نام وجود دارد نام پرسپولیس را مطرح کردند؟
وی عنوان کرد: چرا 20 سال نام پرسپولیس داخل پرانتز بود، در حالی که در قانون ثبت هیچ پرانتز و ویرگولی وجود ندارد. باید دید که این موضوع از کجا آمده است. مسئولان باید جواب دهند که چرا 2 نام برای پرسپولیس ثبت شده است، البته با فرض اینکه دومی هم پرسپولیس باشد.

مدعی مالکیت نام پرسپولیس در پایان گفت: مسئولان باشگاه پیروزی اگر ادعا داشتند که پرسپولیس هستند چرا نام خود را تغییر دادند؟ ریاست وقت سازمان هر 2 نام را ثبت کردند. بهتر است این موضوع را یک بار برای همیشه روشن کنند.
انتهای پیام/خ

تاریخ: 1390/5/26
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: