برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

مجتبی جباری تاکید کرد:به نشانه اعتراض در تمرینات شرکت نکردم/ مسئولان باشگاه ما را درک کنند

هافبک تیم فوتبال استقلال تاکید کرد به نشانه اعتراض در تمرینات چند روز گذشته این تیم شرکت نکرده و مشکلش فقط مربوط به مسائل مالی نمی شود.

به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی جباری پس از برتری 2 بر صفر بامداد پنجشنبه استقلال برابر فجرسپاسی شیراز با بیان  این مطلب در جمع خبرنگاران افزود:  متاسفانه بازی خوبی را انجام ندادیم و فقط 3 امتیاز را به دست آوردیم اما اعتقاد دارم رفته رفته تیم به انسجام و هماهنگی لازم می رسد و استقلال در هفته های آینده به مراتب بهتر از این بازی خواهد کرد.

وی در خصوص غیبت سه روزه اش در تمرینات روزهای اخیر استقلال گفت: من به نشانه اعتراض در تمرینات حضور پیدا نکردم. بحث من بحث مالی نیست من اعتقاد دارم اگر فوتبالمان حرفه ای است باید از تمام سطوح حرفه ای باشیم.

هافبک تیم فوتبال استقلال یادآور شد:  متاسفانه هم من و هم دیگر بازیکنان استقلال نه تنها حق و حقوق این فصل خود را دریافت نکرده ایم بلکه از فصل گذشته نیز طلبکاریم. این یکی از مشکلاتی است که با آن دست به گریبانیم.

جباری در پاسخ به این پرسش که چرا دیگر بازیکنان استقلال به مانند شما تمرینات را رها نکرده اند گفت: هر بازیکنی اخلاق خاص خود را دارد اما طرز تفکر و خصوصیات من با دیگر بازیکنان فرق می کند.

هافبک تیم فوتبال استقلال با تاکید بر اینکه مسئولان باشگاه استقلال باید  به وعده های خود در قبال بازیکنان عمل کنند گفت:  در این مدت بارها  مسئولان باشگاه امروز و فردا کرده و  به تعهدات خود عمل نکردند.

جباری افزود: در چند روز گذشته مسئولان باشگاه حتی یک بار هم با من تماس نگرفتند و فقط مدعی هستند که من غیبت کرده ام و در تمرینات حضور پیدا نکرده ام آیا آنها به وعده های خود عمل کرده اند که انتظار دارند من در تمرینات شرکت کنم.

وی خاطرنشان کرد: من می دانم باشگاه پول ندارد و از شرایط سختی رنج می برد اما گناه ما چیست که هر سال نه تنها پول فصل جدید را نمی گیریم بلکه از گذشته هم طلب ما باقی می ماند من امیدوارم اینقدر حرفه ای فکر کنیم و فوتبال حرفه ای دنبال کنیم که به بازیکن احترام گذشته و حق و حقوق آن بازیکن را در زمان مقرر در اختیارش قرار دهیم.

جباری تاکید کرد: من با توجه به نیاز تیمم امروز در اردو حاضر شدم و آنچه در توان داشتم در زمین ارائه کردم. امیدوارم هواداران از من راضی باشند.

هافبک تیم فوتبال استقلال در پایان ضمن ابراز گلایه از علی نظری جویباری قائم مقام باشگاه استقلال گفت: آقای جویباری قرار بود که با من تماس بگیرد و مشکلاتم را برطرف کند اما او به خود زحمت نداد که حتی یکبار با من تماس بگیرد.  من مانند بعضی از بازیکنان نیستم که بگویم به عشق هوادار بازی می کنم همه ما شرایط خاصی داریم و زندگی مان از راه فوتبال می گذرد مسئولان باشگاه باید این موضوع را درک کرده و به تعهدات مالی خود عمل کنند.


تاریخ: 1390/5/27
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: