دینورزاده:روی اشتباهات فردی به تراکتور باختیم
مهدی دینورزاده در گفتوگو با برنا اظهار داشت: در بازی با تراکتورسازی روی اشتباهات فردی نتیجه را واگذار کردیم، وگرنه می توانستیم 3 امتیاز را کسب کنیم و نخستین برد خانگی خود را جشن بگیریم.
وی افزود: با توجه به تغییراتی که در تیم ایجاد شده، از بازیکنان و نحوه بازی آنها راضی هستم، اما امیدوارم که در آینده بتوانند توانایی های بیشتری از خود بروز بدهند. داماش پتانسیل این را دارد که بهتر از آنچه که هم اکنون است، بشود.
سرمربی داماش درخصوص عملکرد مهدی مهدویکیا و محمد محمدی گفت: این دو بازیکن باتجربه کمک زیادی به ما کرده اند و از عملکرد آنها راضی هستم.
دینورزاده در پایان گفت: بازی آیندهمان با سایپا است. مجید صالح تیم خوبی در اختیار دارد که جوان و دونده است. با توجه به اینکه هر دو تیم به دنبال ارائه بازی هستند، فکر می کنم تماشاگران شاهد یکی از بازی های خوب هفته پنجم خواهد بود.
















