برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

دوچرخه سواری جوانان جهان/دانشور رکورد 200 متر سرعت ایران را شکست

رقابتهای دوچرخه سواری قهرمانی جوانان جهان(پیست) با شکسته شدن رکورد 200 متر سرعت ایران توسط محمد دانشور پیگیری شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مسابقات دوچرخه سواری قهرمانی جوانان جهان در بخش پیست با حضور 34 کشور در شهر مسکو روسیه در جریان است که در ادامه این دیدارها، محمد دانشور در ماده 200 متر سرعت با ثبت زمان 10 ثانیه و 654 هزارم ثانیه رکورد جوانان ایران را بهبود بخشید. وی با ثبت این زمان در رده هشتم جهان ایستاد.

این رکورد پیش از این متعلق به حسنعلی ورپشتی با 11 ثانیه و 2 صدم ثانیه بود. در همین ماده در مسابقات جهانی ابولفضل زارع زاده دیگر نماینده کشورمان با زمان 10 ثانیه و 923 هزارم ثانیه در رده چهل و دوم جهان ایستاد.

همچنی در ماده تیم اسپرینت، تیم ایران با ترکیب ابولفضل زارع زاده، شهاب جدیدالاسلامی و محمد دانشور با زمان یک دقیقه  و دو ثانیه و 188 هزارم ثانیه در رده چهاردهم ایستاد.

در بخش اومنیوم هم در ماده دور متحرک، شهاب جدید اسلامی بیستم شد، این رکابزن کشورمان در ماده دور حذفی و 4 کیلومتر انفرادی به ترتیب در رده پانزدهم و بیست و دوم ایستاد. اسلامی در ماده اسکراچ هم در مکان بیست و یکم قرار گرفت. رکابزن جوان کشورمان در ماده یک کیلومتر انفرادی نوزدهم شد. در ادامه این رقابتها فردا یکشنبه رکابزنان کشورمان در مواد کایرین و دور امتیازی به مصاف رقبای خود خواهند رفت.
تاریخ: 1390/5/29
کلمات کلیدی: ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: