برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

جدایی از بارسلونا تقصیر خودم بود کنار ژاوی هستم نه جانشین او!

هافبک تازه وارد تیم بارسلونا پس از بازگشت به زادگاهش می‌گوید نیامده تا جانشین ژاوی شود.
 سسک فابرگاس سرانجام پس از چند سال کش و قوس سرانجام هفته‌ی گذشته به باشگاه مورد علاقه‌اش پیوست و البته در اولین حضورش که شش دقیقه هم بیشتر نبود به یک جام رسید!

در حالی که برخی کارشناسان با توجه به بالا رفتن سن مغر متفکر تیم بارسلونا حضور فابرگاس را به عنوان جانشین ژاوی درنظر گرفته‌اند، کاپیتان پیشین تیم آرسنال موضوع جانشینی ژاوی را رد کرده و دوست دارد در کنار او بازی کند نه جای او.

فابرگاس پس از اولین بازی که با پیراهن آبی – اناری بارسلونا به میدان رفت در شبکه بارسا حاضر شد و در گفت‌وگو با بارسا تی وی عنوان کرد: من، ژاوی، اینیستا و تیاگو آلکانترا می‌توانیم در میانه‌ی میدان بازی کنیم و با توجه به این که بازیهای زیادی تا پایان فصل داریم همه برای بازی کردن فرصت پیدا خواهیم کرد.

وی ادامه داد: اطمینان دارم که می‌توانیم در کنار هم تیم خوبی تشکیل دهیم و با بازیکنان خوبی که در اختیار داریم می‌توانیم در پایان فصل نتایج خوبی را رقم بزنیم.

فابرگاس با اشاره به وقایع رخ داده در ماه‌های گذشته هم عنوان کرد: در ماه‌های گذشته زیر فشار زیادی قرار داشتم. گاهی اوقات روحیه‌ام را از دست می‌دادم. از طرف دیگر می‌دانستم که باشگاه آرسنال هم حق دارد برای فروختن من مقاومت نشان بدهد. می‌دانستم که فروختن من برای آرسنال گران تمام خواهد شد.

کاپیتان آرسنال در این گفت‌وگو حرف‌هایی را برای اولین بار به زبان آورد و درباره‌ی جدایی هشت سال پیش گفت: اشتباه از خودم بود. در جدا شدنم از بارسلونا خودم تا اندازه‌ای مقصر بودم. هیچ وقت در منتهای آمال و آرزوهایم نمی‌دیدم که بتوانم در ترکیب اصلی حضور پیدا کنم اما در زمانی که بچه بودم و در آرسنال بازی می‌کردم به روزی مانند دوشنبه که به بارسلونا بر می‌گردم فکر کرده بودم.

فابرگاس همچنین اظهار کرد: ژاوی در آن زمان بسیار جوان بود و من با شرایطی که داشتم هرگز فکر نمی‌کردم که بتوانم در تیم اصلی بازی کنم. آندرو و بازیکنان دیگری در تیم C بارسا حضور داشتند که از من بسیار جلوتر بودند. من به وضوح دیدم که از دیگران عقب افتاده‌ام و دیگر کسی من را نمی‌بیند. در همین زمان بود که مورد توجه یک تیم انگلیسی قرار گرفتم و آرسن ونگر در حالی که پیش از این او را نمی‌شناختم از تعطیلاتش زد و به اسپانیا آمد تا با من مذاکره کند.

شماره‌ی 4 بارسلونا که به نوعی جانشین گواردیولا به شمار می‌آید درباره‌ی بازگشتش به بارسلونا هم گفت: شاید در بدترین زمان ممکن به بارسلونا برگشتم. بازگشتم به بارسلونا برای باشگاه گران تمام شد، اما نیاز داشتم که یک چالش و یک میدان جدید را در زندگی‌ام تجربه کنم. احساس می‌کردم در آرسنال در جا می‌زنم و حرکت رو به جلو ندارم. نیاز داشتم به تیم دیگری بروم تا انگیزه برای تلاش بیشتر به دست بیاورم.

فابرگاس درباره‌ی بازی کنار ستاره‌هایی مانند ژاوی و اینیستا هم گفت: در بارسلونا فاز جدیدی را تجربه خواهم کرد. در کنار ژاوی و اینیستا که دو چهره‌ی شناخته شده و نامدار در جهان فوتبال هستند می‌توانم چیزهای زیادی بگیرم. فکر می‌کنم بارسلونا بتواند امسال هم فوتبال فوق العاده‌ای را به نمایش بگذارد. ما باید امسال هم خودمان را در زمین ثابت کنیم.

هافبک ملی پوش بارسلونا درباره‌ی وضعیت سن و سالش عنوان کرد: من در حال حاضر 24 ساله هستم و فکر می‌کنم دوران اوج من در حال آغاز شدن باشد. هنوز باید چیزهای زیادی یاد بگیرم و در سال‌های که پیش رو دارم رشد و پیشرفت کنم.

وی در پایان درباره‌ی تلفظ نامش در اسپانیا هم گفت: زمانی که به آرسنال رفتم ابتدا به من سسک می‌گفتند اما ناگهان اسمم عوض شد و فابرگاس صدایم می‌زدند. البته به هیچ وجه خرافاتی نیستم. در انگلیس مجبور بودم فابرگاس باشم چرا که معمولا بازیکنان خارجی را با نام فامیلی صدا می‌زنند. با همین اسم بودم که در یورو و جام جهانی با تیم ملی اسپانیا قهرمان شدم. حالا اینجا همه به من گویند سسک. اما اگر دیدم با نام فابرگاس بهتر بازی می‌کنم تصمیم می‌گیرم که فابرگاس باشم و به قهرمانی‌هایم ادامه دهم!
تاریخ: 1390/5/29
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: