عزیزیان: معمارزاده از لحاظ بدنى کمى دچار مشکل بود
سعید عزیزیان مربى دروازه بان هاى پرسپولیس گفت: در ابتداى کار معمارزاده کمى از لحاظ بدنى دچار مشکل بود.وى در خصوص وضعیت نامطلوب دروازه بانان پرسپولیس اظهار داشت: خوشبختانه ما ? دروازه بان بسیار خوب را داریم اما متأسفانه کمى از لحاظ روحى و روانى شرایط این بازیکنان کمى خوب نیست که آن هم با صحبت کردن در حال حل کردن است.
وى افزود: حقیقى از تیم ملى به ما اضافه شد و زیاد در کنار ما نبود، او در تمرینات بسیار خوب کار کرد اما متأسفانه در استادیوم به دلیل اینکه هواداران ما کمى کم صبر بودند تمرکز خود را از دست داد.
عزیزیان ادامه داد: متأسفانه یا خوشبختانه دروازه بان چون گل میخورد بیشتر در دید است و نمى خواهم بگویم هواداران مقصر هستند همه مقصر هستیم که نتیجه نمى گیریم. مطمئن باشید از بازى صنعت نفت به مراتب بهتر خواهیم شد و مشکلات را کنار میزنیم.
وى خاطرنشان کرد: در حال حاضر معمارزاده و حقیقى خوب تمرین مى کنند و به حرف ها گوش مى دهند من این قول را به هواداران مى دهم که از این هفته بهتر شویم و دروازه بان هاى ما به مراتب بهتر از گذشته هستند. ما سعى خواهیم کرد توپى دیگر وارد دروازه ما نشود.
مربى دروازه بان هاى پرسپولیس در پاسخ به سوالى که چرا بعد از سه بازى از معمارزاده استفاده نکردید نیز گفت: معمارزاده در ابتداى کار کمى از لحاظ بدنى دچار مشکل بود یعنى سنگین بود. حقیقى هم از تیم ملى برگشته بود. خودتان میدانید حقیقى با شرایط خوبى از تیم ملى برگشت و حتى در دروازه تیم ملى پنالتى مهار کرد. ما با این مبنا او را درون دروازه قرار دادیم ولى دچار بدشانسى هایى شد. ما شاید باید در بازى مقابل مس سرچشمه در درون دروازه تجدیدنظرهایى مى کردیم اما این فکر را کردیم که باز هم به حقیقى فرصت بدهیم تا خودش را ثابت کند و نشان دهد که گل هاى قبل اتفاقى وارد دروازه ما شده اما گل ثانیه ?? بازى همه چیز را عوض کرد.
وى افزود: پس از خوردن گل کار ما خراب شد چون اگر بررسى کنید حقیقى درجریان بازى مقابل مس سرچشمه چند توپ خوب را مهار کرد. مخصوصا در نیمه دوم که چند حرکت تک به تک حریف را مهار کرد. مطمئن باشید سعى خواهیم کرد با رفاقت و دوستى دروازه بانان هاى خود سطح فنى آنها را بالا ببریم و کارى انجام دهیم که دروازه ما جزء بهترین ها باشد. این پتانسیل در تیم ما وجود دارد.
















