برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

اختصاصی90/دلیل حمله حاجی به سرپرست پرسپولیس معلوم شد

90: اگرچه مایلی‌کهن مصاحبه کند و کسی را از دم تیغ انتقاد خود نگذراند، اتفاق عجیبی است. او در آخرین مصاحبه‌اش این کار را با استیلی و خوردبین و به شکل نامحسوس با حبیب کاشانی هم کرد، چون قابلیت او برای مدیریت مجموعه را زیر سئوال برد، اما هدف اصلی، استیلی و خوردبین بودند.

90: اگرچه مایلی‌کهن مصاحبه کند و کسی را از دم تیغ انتقاد خود نگذراند، اتفاق عجیبی است. او در آخرین مصاحبه‌اش این کار را با استیلی و خوردبین و به شکل نامحسوس با حبیب کاشانی هم کرد، چون قابلیت او برای مدیریت مجموعه را زیر سئوال برد، اما هدف اصلی، استیلی و خوردبین بودند. مایلی‌کهن قبل از فصل می‌خواست از تیم جدا شود اما با رفتار خاص کاشانی قطع همکاری در مقطع بیش از فصل صورت نگرفت. اما این‌که دلیل مایلی‌کهن برای زیر سئوال بردن حمید استیلی چیست، تقریبا برای همه معلوم است. اما موضوع در مورد خوردبین پیچیده‌تر به نظر می‌رسد.
چند روز قبل در مطلبی برای اولین بار پرده از اختلافات بین خوردبین و مایلی‌کهن برداشتیم. موضوع از این قرار بود که مایلی‌کهن در حوزه کاری خوردبین ورود کرده بود و خوردبین هم بر سر ماجرای آمدن یک بدنساز توسط مایلی‌کهن، مصاحبه کرد که این فرد بدون هماهنگی آمده است. این مسئله سپس در برنامه نود هم مورد توجه قرار گرفت.
و اما مایلی‌کهن برای این حمله به خوردبین یک دلیل محکم‌تر داشت، موضوع به جلسه‌ای بر می‌گردد که بعد از بازی با مس در رختکن برگزار شد. در شرایطی که به نظر می‌رسد؛ حمید استیلی ابتکار عمل را از دست داده است، حبیب کاشانی در رختکن که حاضر می‌شود از چند بازیکن می‌خواهد که نظراتشان را درباره علل ناکامی بگویند. صحبت‌های بازیکنان که تمام می‌شود. خوردبین به حرف می‌آید و می‌گوید: این حرف‌ها را رها کنید. بگذارید حمید استیلی خودش کارش را انجام بدهد و در کارش دخالت نکنید. شاید خوردبین به کاشانی هم کنایه می‌زد، چون رختکن محل کار سرمربی تیم است و آن اتفاقات یک جور دخالت در کار او بود. کاشانی از خوردبین می‌پرسد، مثلا چه کسی دخالت می‌کند که خوردبین با صراحت از محمد مایلی‌کهن نام می‌برد. او می‌گوید: استیلی نمی‌تواند با او کار کند و دخالت او به کار و تمرکز او لطمه می‌زند. جالب این‌که در این شرایط استیلی به جای آن‌که از فرصت استفاده کند و حرفش را بزند فقط با یک لبخند اکتفا می‌کند و به حمایت خوردبین از خود جواب مثبت می‌دهد. صحبت‌های خوردبین که تمام می‌شود، کاشانی می‌خواهد که صحبت‌ها ادامه پیدا نکند و از همه می‌خواهد حرف‌ها همانجا بماند. جالب این‌که در میان تمام صحبت‌های رختکن، فقط صحبت‌های خوردبین بود که در روزنامه باشگاه سانسور شد.
 

تاریخ: 1390/5/31
کلمات کلیدی: ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: