مجید صالح:مسئولین باشگاه حمایتم می کنند
مجید صالح در گفت و گو با پانا اظهار داشت: تیم ما در شرایط بدی نیست. سعی کردیم بعد از باخت سنگینی که به صبا دادیم روی بازیکنان ریکاوری روحی و روانی انجام دهیم تا شرایط را برگردانیم و در بازی های بعدی جبران کنیم چون فکر کردن به آن بازی ممکن است باعث از دست رفتن دیدارهای آینده شود.
وی افزود: مقابل صبا تا زمانی که بازیکن ما اخراج نشده بود، بازی پایاپایی داشتیم . هم آنها موقعیت داشتند و هم ما ولی با اخراج منصوری کفه ترازو به نفع حریف چرخید و مجبور بودیم با یک بازیکن کمتر بیشتر روی دفاع خود تمرکز کنیم تا حمله کردن ولی روی اشتباه گل اول را خوردیم.
سرمربی سایپا تصریح کرد: داوران ما در حال کسب تجربه هستند . قضاوت بدی هم ندارند ولی هنوز به آن سطح کلاس نرسیدند که بازی را بیشتر مدیریت کنند. فکر می کنم در کلاس های جهانی داوری ، مدیریت بازی نمره بالایی دارد و کسی که بتواند با مدیریت خود کمتر از کارت استفاده کند، امتیاز بیشتری می گیرد.
صالح گفت: سایپا تا به حال بازی بدی نکرده است ولی بازیکن ما وقتی مقابل صبا اخراج شد به حالت دفاعی برگشتیم. سعی می کردیم گل اول را نخوریم ولی روی یک اشتباه این اتفاق افتاد و طبیعی بود باید برای جبران می رفتیم. وقتی هم برای جبران رفتیم ضریب اشتباهات بالا رفت و گل های بعدی را خوردیم. در فوتبال هم تا اشتباهی نباشد گلی به ثمر نمی رسد.
وی خاطرنشان کرد: روی نقاط ضعف و قوت خود تمرین کردیم . ضعف فقط با تمرین کردن برطرف می شود.
وی گفت: با توجه به فشردگی لیگ امسال بازی داخل خانه و خارج خانه هیچ مفهومی ندارد و تیم ها باید برای امتیاز گرفتن تلاش کنند.
سرمربی سایپا افزود: داماش تا به حال نتایج خوبی نگرفته اما از لحاظ فوتبالی به نظرم خوب بوده . آنها بازیکنان با کیفیتی دارند.
صالح گفت: از لحاظ فنی مشکلی نداریم. در بازی اول وقتی تمام بازیکنانم بودند، برنده شدیم. در بازی دوم اسحاق سبحانی را نداشتیم و مساوی کردیم. در بازی با ذوب آهن انصاریفرد را نداشتیم و باختیم. مقابل صبا 10 نفره شدیم و باختیم و حالا مقابل داماش هم منصوری را نداریم. ا اگر نفرات کامل را داشته باشیم بهتر نتیجه می گیریم.
وی ادامه داد: سایپا بدشانس نیست. وقتی بازیکنانم را در اختیار ندارم به رای سازمان لیگ و نحوه اشتباهات داوران برمی گردد و این بدشانسی نیست. ما تیمی هستیم که حاشیه نداریم. مطمئن باشید این مسائل هم به زودی از سایپا دور می شود و تیم من با فوتبالی که بازی می کند، نتیجه می گیرد. پتانسیل خوبی داریم و از نتایج کسب شده اصلا راضی نیستم . هنوز تیم من آن فوتبال مدنظرم را بازی نمی کند . برای بهتر شدن خیلی جا داریم.
صالح در پاسخ به این سئوال که آیا از سوی باشگاه تحت فشار هستید؟ گفت: خیر تحت فشار نیستم. مدیریت سایپا فصل قبل هم نشان داد که روی برنامه پیش می رود و در هرشرایطی از کادر فنی و تیم حمایت می کند. تا به حال هم از من حمایت کردند و از این به بعد هم می کنند. جا دارد از این حمایت آنها تشکر کنم.
















