فضای اخلاقی حاکم بر ورزشگاه ها هر روز بدتر می شود
محمد حسین جعفری روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا، اظهار داشت: فضای اخلاقی حاکم بر ورزشگاه ها هر روز بدتر می شود و در بازی اخیر تراکتورسازی با داماش گیلان وضعیت بد ورزشگاه از نظر اخلاقی بر همگان آشکار شد.
وی اضافه کرد: اعتقاد دارم هواداران تراکتورسازی توانایی تبدیل این فضای زشت به فضایی توام با زیبایی و اخلاق را دارند و قادر خواهند بود پنجره اخلاق هواداری را به روی فوتبال ایران بازکنند.
جعفری گفت: هواداران تراکتورسازی در بازی روز پنجشنبه این هفته مقابل شهرداری در اولین حضورشان در استادیوم با تشویق تیم و احترام به بازیکنان و هواداران تیم همشهری، صفحه جدیدی را باز خواهند کرد.
وی افزود: ما همواره زشتی و اخلاق زشت را محکوم کرده ایم و هیچگاه نباید خودمان مرتکب آن شویم.
وی اضافه کرد: حضوری توام با اخلاق و فرهنگ بالای هواداران آذربایجانی، نمونه و الگوی هواداران دیگر تیمها باشند تا آنها نیز جو دوستی و رفاقت را در کنار رقابت سالم ورزشی قرار دهند.
شهرآورد تیم های تراکتورسازی و شهرداری تبریز از هفته پنجم رقابت های لیگ برتر ساعت 22 روز پنجشنبه این هفته در ورزشگاه یادگار امام ره تبریز برگزار می شود.
















