برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

احمد سنجری: مفید نباشم، خودم کنار می‌روم

سرمربی تیم فوتبال مس سرچشمه گفت، زمانی که بداند برای مس سرچشمه نمی‌تواند کاری کند خودش استعفا می‌دهد.

احمد سنجری در نشست خبری پیش از بازی تیمش برابر راه‌آهن در مورد وضعیت تیمش اظهار کرد: تیم ما با شرایط خاصی که داشت در مسابقه‌های امسال شرکت کرد اما وضعیت تیم روز به روز بهتر شده است. هفته گذشته فرصت داشتیم و تمرین‌هایی را درباره نقاط ضعف‌مان انجام دادیم و با آنالیزی که از بازی راه آهن با نفت داشتیم، امیدواریم که فردا بتوانیم بازی قابل قبولی ارائه دهیم.

سنجری درباره تساوی هفته قبل تیمش مقابل پرسپولیس و اینکه آیا این موضوع برای بازیکنان غرور ایجاد نمی‌کند، گفت: در اینکه تیم ما تیم جوانی است و نسبت به سایر تیم‌ها کم‌تجربه‌تر است شکی نیست اما در آن بازی گل دوم ما به دلیل اشتباه سهوی داور قبول نشد که کارشناس برنامه 90 نیز آن را تایید کرد و همان موقع نیز به ناظر داوری گفتیم که اشتباه شده است. البته پرداختن به موضوع داوری چیزی از مشکلات ما کم نمی‌کرد. در طول هفته روی خط دفاع و حمله کار کردیم و دنبال این هستیم که در تهران امتیاز بگیریم تا پس از تعطیلات لیگ بتوانیم تیم اصلی مس را بهتر از تیمی که مقابل پرسپولیس بود، ببینیم.

سرمربی مس سرچشمه درباره صحبت‌های مدیرعامل این باشگاه که گفته بود تا هفته پنجم به او فرصت می‌دهد، بیان کرد: دو سال در سرچشمه کار کرده‌ام و این کار را با آگاهی از تمام مشکلاتش آغاز کرده‌ام و شناخت کافی از این مسائل دارم. کار من مربی‌گری و معلمی است و از طرف باشگاه هیچ فشاری روی من نیامده است اما اگر بخواهند تغییراتی هم ایجاد کنند، جزئی از اختیارات باشگاه است. فکر می‌کنم تیم ما با 17 تیم دیگر لیگ فرق داشته باشد. برای یک تیم آماده این فرصت 5 هفته‌ای کافی است اما برای تیم ما که 7 نفر بازیکن داشتیم و 15 نفر به ما اضافه شدند و همچنین 21 روز مانده به آغاز مسابقه‌ها تیم را برای ورود آماده کردیم فکر نمی‌کنم که زمان زیادی باشد.

سنجری ادامه داد: تاکنون مسئولیت 5 بازی اخیر به عهده من بوده است و بازی فردا نیز به عهده من است. اما اگر کسی بیاید و بخواهد جای من کار کند، مشکلی با این موضوع ندارم و تمام اطلاعات و سوابق را به او می‌دهم. برای من سرچشمه مهم‌تر از کار کردنم در این تیم است.

وی با اشاره به تیم‌هایی همچون صبا که از بازیکنان جوان بهره می‌برند، گفت: اعتقاد ما این است که فوتبالیست‌ها با کار زیاد می‌توانند کارهای بزرگ انجام دهند. سال گذشته خیلی‌ها فکر می‌کردند که تیم ما اتفاقی به لیگ برتر آمده است اما مس سرچشمه بیشترین گل زده و کمترین گل خورده را داشت و نوسان کمی هم داشت. این تیم با هزینه درست و کار زیاد به لیگ برتر آمد.

وی افزود: ما قصد داریم که تفکری را به وجود بیاوریم که بازیکنان لیگ یک هم می‌توانند تاثیرگذار باشند. معتقدم تیم ما با استقلال و پرسپولیس که داعیه قهرمانی دارند تفاوت دارد و آن‌ها می‌توانند نیمکت‌های بزرگی داشته باشند اما بعضی تیم‌ها هستند که سازنده هستند و این بحث به نگاه مدیران مربوط می‌شود که چگونه باشند. فرق ما با مدیران این است که توان‌مان را در زمین می‌گذاریم و کارمان را در زمین انجام می‌دهیم. فرقی هم نمی‌کند در لیگ یک باشد یا در لیگ برتر.

سنجری با اشاره به رسانه‌ها گفت: کارشناسی رسانه‌ها بسیار مهم است و می‌توانیم از انتقادهای سازنده آن‌ها بهره ببریم.

سرمربی مس سرچشمه بیان کرد: اگر فوتبال ما نتیجه نمی‌گیرد به خاطر این است که حاشیه لیگ ما از اصل آن بیشتر است. رفتارهای ما حرفه‌ای نیست و کارها، کارشناسی انجام نمی‌شود. خروجی لیگ باید به تیم ملی کمک کند. سال‌ها از فوتبال آسیا عقب افتاده‌ایم و باید دست به دست هم بدهیم تا برای این فوتبال کاری بکنیم. اگر بتوانیم به فوتبال ملی کمک کنیم در خدمت این فوتبال هستیم وگرنه روزی که برای سرچشمه نتوانم کاری کنم خودم استعفا می‌دهم.

 

تاریخ: 1390/6/1
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: