کلانتری:برای مرفاوی ناراحتم
علی اصغر کلانتری در گفت و گو با پانا با اشاره به پیروزی در کرمان مقابل مس اظهار داشت: خدا کمک کرد و توانستیم کار سختی را انجام دهیم. شکست دادن مس آن هم در کرمان کار آسانی نبود به خصوص این که نها شرایط بحرانی داشتند و با شکست ما می توانستند خیلی از مشکلاتشان را حل کنند.
وی افزود: فشار زیادی تیم مس در نیمه اول به ما آورد. آنها وقتی یک گل پیش افتادند، نگران شدم ولی می دانستم هر چقدر زمان بازی رو به جلو برود، می توانیم بهتر کار کنیم. تیم حریف انتحاری اما احساسی بازی کرد . در آن شرایط منطقی نبود که بخواهند از هر منطقه ای به ما حمله کنند.
سرمربی فجرسپاسی تصریح کرد: در نیمه دوم با تغییر سیستم و جابجایی نفرات و تعویض هایی که کردم، به بازی برگشتیم. بازیکنان جایگزینی که به زمین فرستادم مسئولیت های خود را بهتر از بازیکنان ثابت انجام دادند و توانستیم گل مساوی را بزنیم. بعد از گل دل به ضد حملات بستیم چون می دانستیم مس برای پیروزی احساسی بازی می کند.
کلانتری گفت: پیش بینی ما درست از آب درآمد و وقتی این تیم به بازی احساسی رو آورد، با یک پاس پشت دفاع گل دوم را زدیم و آنجا بود که دلم برای پیروزی محکم شد. بزرگ ترین مشکل مس این بود که فشار زیادی روی آنها گذاشته بودند. این احساسی بودن آنها به ما کمک کرد تا به اهداف خود برسیم.
وی خاطرنشان کرد: از تمام بازیکنانم راضی ام چون خیلی زحمت کشیدند. روی بازیکنان ما هم فشار زیادی بود. فجر در دو بازی قبلی خود مقابل استقلال و داماش مستحق باخت نبود. این نتایج باعث شده بود بازیکنان جوان ما دچار استرس شوند ولی با این پیروزی همه چیز به نفع ما شد. هم توانستیم 3 امتیاز خارج از خانه را بگیریم و هم با روحیه خوب به تعطیلات برویم.
سرمربی فجرسپاسی در خصوص برکناری مرفاوی افزود: قبل از بازی شنیده بودم که به او و مدیریت اولتیماتوم دادند. برای مرفاوی ناراحتم اما بالاخره فوتبال حرفه ای است و مدیران نتیجه گرا هستند.
کلانتری گفت: فجر اگر به مس هم می باخت، برکنار نمی شدم چون توقعات تیم ها نسبت به هم فرق دارد. وقتی تیمی خرج کرده باشد باید توقع بالا داشته باشد. از اول هم گفته بودم از ما توقع زیاد نداشته باشید چون نه ستاره داریم و نه می توانستیم بگیریم. اگر من با این تیم در نیمه بالای جدول قراربگیرم، کار بزرگی انجام دادم.
وی تاکید کرد: متاسفانه قول هایی که مسئولین به ما داده بودند، عملی نشده. ما نه استاندار، نه فرماندار و نه شهردار داریم. اینها باید کمک کنند که تیم سرپا بایستد.
















