برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

کوهیان در گفتگو با مهر:نمی‌دانم با شرایط جدید ذوب آهن در این تیم بمانم یا بروم/ همه از باشگاه طلبکاریم

سرمربی تیم بسکتبال ذوب آهن با اشاره تغییرات مدیریتی باشگاه و نامشخص بودن وضعیت این تیم، گفت: نمی‎دانم شرایط جدید باشگاه ذوب آهن برای تیمداری در بسکتبال چیست و با شرایط جدید باید همکاری‎ام را ادامه بدهم یا نه.

فرزاد کوهیان در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه تمدید قرارداد وی در تیم بسکتبال ذوب آهن اولین و آخرین کاری بود که برای حضور این تیم در فصل جدید رقابت‎های لیگ برتر انجام شد، گفت: کمتر از دو ماه به آغاز مسابقات لیگ برتر بسکتبال باقی مانده اما نه وضعیت تیمداری تیم مشخص است نه اقدامی در این زمینه صورت گرفته است.

وی با اشاره به اینکه از زمان تمدید قراردادش هیچ مذاکره‌ای برای جذب بازیکن انجام نشده است، خاطرنشان کرد: در واقع منتظر بودجه بودیم و بعد از آن جلسه‌ای که قرار بود برای تصمیم گیری در مورد وضعیت تیم بسکتبال باشگاه برگزار شود اما پیش از آنکه این کارها انجام شود مدیریت باشگاه تغییر کرد. مدیریت جدید هم هنوز در مورد تیم بسکتبال هیچ تصمیمی نگرفته است.

سرمربی تیم بسکتبال ذوب آهن که حدود دو ماه پیش قراردادش را با این تیم تمدید کرد، یادآور شد: اصلا نمی‎دانم موضع مدیریت جدید باشگاه نسبت به تیم بسکتبال چیست. اصلا قرار است نماینده باشگاه در لیگ برتر بسکتبال شرکت کند یا نه و اگر بله چه شرایطی برای حضور این تیم لحاظ می‎شود.

کوهیان با اشاره به حضور متوالی تیم بسکتبال ذوب آهن در رقابت‎های باشگاهی تصریح کرد: به هر حال روند چگونگی حضور این تیم در لیگ برتر مشخص است. ذوب آهن طی بیست سال گذشته و به خصوص سه سال گذشته روند خوبی در لیگ برتر داشته و کارنامه موفقی هم داشته است. نمی‌دانم در صورت تصمیم گیری برای تیمداری دوباره، شرایطی لحاظ می‌شود که این تیم بتواند مسیر خوب گذشته را طی کرده و همچنان به عنوان یک مدعی در لیگ و مسابقات برون مرزی شرکت کند یا نه؟

وی در پاسخ به این سئوال که "اگر مسئولان باشگاه مشکلی برای تیمداری نداشته باشند اما به اندازه سال‎های گذشته حاضر به سرمایه گذاری روی تیم و تشکیل یک ترکیب مدعی نباشند چه تصمیمی برای همکاری می‎گیرید؟"، گفت: نمی‎دانم. واقعا نمی‎دانم در صورت شرایط جدید همکاری‎ام را با تیم بسکتبال ذوب آهن ادامه بدهم یا نه. فکر می‌کنم تصمیم گیری در این زمینه را در زمان خودش بتوانم انجام دهم.

کوهیان به پرسش دیگری مبنی بر اینکه "ظاهرا برخی بازیکنان بابت قراردادهای فصل گذشته خود از باشگاه طلب دارند. آیا این موضوع صحت دارد؟"، اظهار داشت: بله اما این موضوع فقط در مورد بازیکنان نیست. همه بازیکنان و اعضای کادر فنی هنوز بخشی از قراردادهای سال گذشته خود را دریافت نکرده‌اند و باشگاه هنوز اقدامی برای تسویه حساب انجام نداده است.

سرمربی تیم بسکتبال ذوب آهن یادآور شد که این تیم پرسابقه ترین تیم بسکتبال است و باید به دور شدن آن از بحران کمک کرد.


تاریخ: 1390/6/6
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: