برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

بدمینتون بین‌المللی نامیبیا/طلا، نقره و برنز مسابقات بدمینتون نامیبیا نصیب ایرانی‌ها شد

سه نماینده ایران در رقابت‎‌های بدمینتون بین‎المللی نامیبیا با صعود به مرحله نهایی مدال آوری خود در این رقابت‌ها را نهایی کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر، کاوه مهرابی، علی شاه‎حسینی و سروش اسکندری بدمینتون بازان ایرانی هستند که به منظور کسب امتیازات لازم برای حضور در بازی‌های المپیک لندن در رقابت‎های بین‎المللی نامیبیا شرکت کرده اند. این سه بدمینتون‎باز با صعود به دیدار نهایی این رقابت‎ها مدال آوری خود را نهایی کردند.

در مرحله نیمه نهایی مسابقات بدمینتون بین‎المللی نامیبیا، کاوه مهرابی در مصاف با سروش اسکندری به برتری 2 بر صفر دست یافت و راهی فینال شد. علی شاه حسینی نیز دراین مرحله حریف خود از آفریقای جنوبی را شکست داد و به فینال صعود کرد.

بدین ترتیب فینال رقابت‌های بدمینتون بین‌المللی نامیبیا به صورت ایرانی  و با حضور کاوه مهرابی و علی شاه حسینی برگزار می‌شود. این بازی امروز برگزار خواهد شد. ضمن اینکه سروش اسکندری نیز همراه با بدمینتون‌باز آفریقایی در رده سوم مشترک قرار گرفت و صاحب مدال برنز شد.


تاریخ: 1390/6/6
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: