برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

محرومیت 12 ساله علی حسینی با مادام العمر فرقی ندارد

عزیز علی حسینی با اشاره به رای دادگاه عالی داوری در ورزش در خصوص کاهش محرومیت پسرش از مادام العمر به 12 سال گفت: این رای راضی کننده نیست.

دادگاه عالی داوری در ورزش (CAS) روز شنبه حکم محرومیت مادام العمر عضو تیم ملی وزنه‌برداری ایران را به 12 سال کاهش داد. این در حالی است که وکلای این ورزشکار قصد دارند تلاش‌هایشان برای کاهش بیشتر این محرومیت را ادامه دهند.

بر اساس این حکم سعید علی حسینی که نمونه دوپینگ وی برای دومین بار در اکتبر سال 2009 مثبت اعلام شده بود، در اکتبر سال 2021 می تواند دوباره به عرصه رقابت های وزنه برداری بازگردد.

عزیز علی حسینی در این خصوص به خبرنگار مهر گفت: ما خوشحالیم که محرومیت مادام العمر سعید لغو شده اما به نظر من محرومیت 12 ساله هم دست کمی از محرومیت مادام العمر ندارد و به نظر من اصلا هیچ فرقی با هم ندارند.

وی افزود: با این حال وکلای سعید گفته اند تلاش می کنند تا این میزان محرومیت را هم کاهش دهند و ما امیدواریم که این اتفاق بیفتد اما من تاکید می کنم که سعید مقصر نیست.

تاریخ: 1390/6/6
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: