برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

جلسه مجید جلالی با مدیرعامل باشگاه فولاد

در جلسه ای با حضور مدیرعامل باشگاه فولاد ، برخی سوء تفاهمات برطرف شد.

 به دنبال انتشار برخی مصاحبه ها در خبرگزاری های کشور از جانب مجید جلالی سرمربی فولاد خوزستان و مسعود رضاییان معاون ورزشی این باشگاه در خصوص نتایج اخیر تیم فولاد در مسابقات لیگ برتر و نگرانی های ناشی از این موضوع که منجر به بروز برخی سوء تفاهمات بین طرفین شده بود ، عصر یکشنبه جلسه ای در دفتر مدیرعامل باشگاه برگزار شد و طرفین به بیان دیدگاه های خود پرداختند.

در این جلسه که سیف الله دهکردی مدیرعامل باشگاه فولاد و حاج خضر معاون امور مالی و اداری و عضو هیات مدیره باشگاه هم حضور داشتند ، حاضران صحبت های خود را مطرح کردند و به پاسخ های طرف مقابل نیز گوش دادند و در نهایت مقرر شد همه عوامل باشگاه ، در چارچوب وظایف خود برای موفقیت و سربلندی فولاد خوزستان تلاش کنند.

طرفین همچنین بر ضرورت دوری از حواشی و تمرکز بر روی آماده سازی تیم فولاد خوزستان برای دیدارهای پیش رو تاکید کردند.

سیف الله دهکردی مدیرعامل باشگاه فولاد خوزستان در این جلسه از سرمربی فولاد خواست تمام توان و انرژی خود را برای بهبود وضعیت این تیم به کار گیرد تا فولاد خوزستان نماینده ای سربلند برای فوتبال خوزستان باشد.

مجید جلالی نیز در بخشی از صحبت های خود ، در تشریح وضعیت فعلی تیم فولاد خوزستان گفت: تیم خوب و جوانی داریم اما باید صبر و حوصله بیشتری داشته باشیم تا این تیم جوان به مرور زمان به شرایط آرمانی برسد. ما در دو بازی اخیر به هیچوجه مستحق شکست نبودیم اما فوتبال همین است و باید صبور بود.
 

تاریخ: 1390/6/7
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: