برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

اعلام رای کمیسیون بدوی درباره سه متهم به دوپینگ

کمیسیون بدوی رسیدگی به تخلفات دوپینگ رای خود را در مورد دو بازیکن به نامهای میلاد جهانی بازیکن تیم صنعت ساری و جاسم صادقی بازیکن استقلال اهواز و میثاق اسلامی پزشکیار تیم صنعت ساری اعلام کرد.

میلاد جهانی نسبت به رای صادره خود شامل دو که دو سال محرومیت از فوتبال بود، اعتراض کرده که در نهایت با بررسی همه وجوه پرونده ، محرومیتش به یک سال کاهش یافت که از تاریخ 7 تیر 90 تا 7 تیر 91 خواهد بود.

میثاق اسلامی پزشکیار تیم صنعت ساری به دلیل تجویز داروی ممنوعه برای میلاد جهانی ، به چهار سال محرومیت از شرکت و حضور در کلیه فعالیتهای رسمی در فوتبال محکوم شد.

همچنین محرومیت دو ساله جاسم صادقی به دلیل ریخته شدن ماده ممنوعه ای که توسط امین علی بیت حردان، تدارکات تیم استقلال اهواز در بطری آبش که توسط وی رخ داد، ،بر جای خود باقی ماند اما امین علی بیت حردان تدارکات این تیم چهار سال از کلیه تیمهای رسمی در فوتبال محروم شد.

لازم به ذکر است رای صادره به مدت یک هفته از تاریخ ابلاغ قابل استیناف در کمیسیون استیناف آرای دوپینگ است.در ضمن پرونده استقلال اهواز نسبت به سرپرست و مدیرعامل باشگاه استقلال اهواز باز بوده که متعاقبا درباره آن تصمیم گیری خواهد شد.

تاریخ: 1390/6/8
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: