حجازی : تراکتور را با قلعه نوعی شکست می دهیم
آتیلا حجازی مربی تیم استقلال ، شرایط این تیم را ایده آل توصیف می کند و معتقد است که اعضای تیم استقلال از هم اکنون برای شکست تراکتورسازی آماده می شوند و تنها هدف آبی ها شکست این تیم تبریزی با امیر قلعه نوعی است.
حجازی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: امیر قلعه نوعی در تیم تراکتور سازی حضور دارد و سرمربی این تیم است شاید حضور وی در این تیم حساسیت ایجاد کند و مهم باشد اما اگر وی نیز مربی تراکتور نبود برای تیم ما تفاوتی نداشت.
وی افزود: استقلال از این پس به این مسائل توجهی ندارد.برای ما پیروزی بر حریف و سه امتیاز بازی ها مهم است اما حضور امیر قلعه نوعی هم می تواند انگیزه ها را چند برابر کند.
حجازی تصریح کرد: خیلی ها در استقلال برای پیروزی به این تیم انگیزه مضاعف دارند و ما میدانیم که این شرایط به نتیجه گیری تیم کمک بسیار زیادی می کند.
وی اظهار داشت: بازی سختی پیش رو داریم اما این مسئله دلیل بر این نیست که ما به سه امتیاز این بازی فکر نکنیم. ما مقابل تراکتورسازی در خانه میزبان هستیم و این مسئله شرایط را به نفع ما پیش می برد
تاریخ: 1390/6/8
موضوع: سایر ورزش ها
نظر: 0
















