اولادی:تجهیزات کامل در باشگاه پرسپولیس وجود نداشت
مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت:به دلیل اینکه تجهیزات باشگاه خوب نبود، به کلینیک بیرون از باشگاه رفتم.
مهرداد اولادی،مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس تهران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: پس از بازی با شاهین بوشهر که مصدوم شدم اصلاً استراحت نکردم و در تمرین روز بعد تیم حاضر شدم و با تشدید دردم به پزشکان تیم مراجعه کردم که آنها جوابگو نبودند و به همین منظور به علت اینکه درد پایم شدید شد به پزشک بیرون از باشگاه مراجعه کردم.
وی ادامه داد: تجهیزات باشگاه خوب نبود و کلینیک بیرون از باشگاه هم کاری برایم نکرد هم اکنونه وضعیتم خوب نیست.
اولادی خاطر نشان کرد: این بدشانسی ها فقط برای من اتفاق میافتد و این فصل سعی داشتم آقای گل پرسپولیس شوم اما مثل اینکه این بدشانسی ها دست از سرم بر نمی دارند.
وی تصری کرد:با این مصدومیت جزیی که با یک هفته استراحت برطرف می شد هم تیم ملی را از دست دادم و فعلاً هم بازی کردن در تیم فوتبال پرسپولیس را از دست داده ام.
تاریخ: 1390/6/9
موضوع: سایر ورزش ها
نظر: 0
کلمات کلیدی: ، ، ، ، ، ، ، ،
















