برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

با چهار جلسه تمرین به مصاف گیتی‌پسند رفتیم

سرمربی تیم فوتسال فیروزصفه اصفهان گفت:‌ قصد توجیه شکست را ندارم اما در هفته اول لیگ برتر تنها با چهار جلسه تمرین به مصاف تیم گیتی‌پسند رفتیم.

احمد باغبانباشی در مورد شکست 8 بر2 تیمش برابر گیتی‌پسند در هفته اول لیگ برتر فوتسال اظهار داشت: نمی‌خواهم شکست را توجیه کنم اما ما فقط با چهار جلسه تمرین هفته اول را پشت سر گذاشتیم. هر کسی که بازی را تماشا می‌کرد می‌دید که ما چه موقعیت‌هایی داشتیم اما نتوانستیم گل بزنیم و چه فرصت‌هایی را از دست دادیم. قانون فوتبال و فوتسال هم همین است: گل نزنی، گل می‌خوری.

وی تاکید کرد: مشکل اصلی ما در این مسابقه، عدم هماهنگی بود. فرصت کمی برای آماده کردن تیم داشتیم. بعد از بازی با گیتی‌پسند با بچه‌ها صحبت کردم. باید دست به دست هم بدهیم تا تیم به روزهای خوبش نزدیک شود. ما پتانسیل خوبی داریم و حتما روز به روز بهتر خواهیم شد.

باغبانباشی که سال‌ها در تیم فولادماهان حضور داشته، ادامه داد: 2 تن از یاران‌مان روز قبل از بازی به تیم اضافه شدند. فوتسال بیش از هر چیزی به هماهنگی نیاز دارد و باید بیشتر کار کنیم. خصوصا اینکه نزدیک به 70 درصد تیم‌مان تغییر کرده است. ما امسال حسین سلطانی، فرهاد فخیم، محمد بیضایی، مصطفی طیبی و 2 بازیکن برزیلی را جذب کرده‌ایم که البته در بازی اول تنها ITC یکی از یاران‌مان صادر شده بود و فقط از او استفاده کردیم.
تاریخ: 1390/6/11
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: