برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

خبرگزاری فارس: اوزیل: پیروزی پرگل تیمی مهم است نه هت‌تریک من

هافبک هجومی تیم ملی فوتبال آلمان گفت: هت‌تریک من مقابل اتریش مهم نیست بلکه نکته حائز ‌اهمیت پیروزی پرگل تیم است.
به نقل از کیکر، مسعود اوزیل که در بازی شب گذشته مقابل اتریش در مرحله مقدماتی جام ملت های 2012 اروپا سه گل زد و هت‌تریک برابر اتریش کرد، گفت: اصلا مهم نیست که مقابل اتریش چه تعداد گل زده‌ام. مهم آن است که مقابل حریف خود به عنوان تیمی یکپارچه، عالی کار کردیم و برنده شدیم.

عضو تیم رئال‌مادرید اسپانیا در  دقایق8، 23 و 47 گل‌های خود را وارد دروازه اتریش کرد تا سهم بسزایی در کسب پیروزی 6 بر 2 داشته باشد.

اوزیل افزود: باید همچنان با قدرت به کار ادامه دهیم و بازی‌های بعدی را  نیز پرگل به پایان رسانیم. هدف ما باید دسترسی به مقام نخست یورو 2012 باشد. من و هم‌تیمی‌هایم باور داریم که می‌توانیم قهرمان اروپا شویم.
یاران وی با کسب این برد در گروه اول به رکورد 24 امتیاز از 8 بازی رسیدند.
تاریخ: 1390/6/12
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: