برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

استقلال و پرسپولیس تا جان می‌گیرند به حاشیه می‌روند

سرپرست تیم استقلال گفت: امیدوار هستیم بازیکنان ملی‌پوش سالم به جمع ما برسند.

منصور پورحیدری در گفت و گو با فارس در خصوص شرایط استقلال گفت: اگر تیمی وجود داشته باشد باید بگویم که شرایط بد نیست. 6 بازیکن در اردوی تیم ملی داریم و دو بازیکن هم در اردوهای عراق و کویت هستند. چند بازیکن مصدوم هم داریم. با این شرایط چه می توان گفت؟ فقط امیدواریم که ملی پوشان سالم برسند.

وی در مورد بازگشت ولید علی و جاسم کرار برای بازی با تراکتورسازی که جمعه هفته جاری برگزار می شود، گفت: بازیکنان تیم ملی خودمان چهارشنبه از دوحه به ایران باز می گردند و پنجشنبه می توانند در تمرین نرمش شرکت کنند. از جاسم کرار و ولید علی هم خواسته ایم خود را به بازی برسانند البته کار این دو سخت تر است چون راه آنها دورتر است.

سرپرست تیم استقلال تاکید کرد: باید فدراسیون شرایطی فراهم می کرد که بازیکنان بتوانند سرحال شوند اما اکنون چاره ای نیست و مجبوریم تحمل کنیم. این برنامه ریزی باید از قبل صورت می گرفت.

وی در ادامه با رد مصدومیت کیانوش رحمتی گفت: رحمتی مشکلی ندارد. منتظری هم از دو سه روز دیگر تمریناتش را شروع می کند.

پورحیدری در مورد غیبت آرش برهانی در کلینیک پزشک تیم استقلال گفت: برهانی به دلیل درد در ناحیه عضلانی باید به فیزیوتراپی می پرداخت و اگر در کلینیک غیبت داشته حتما پزشک استقلال گزارش آن را به سرمربی تیم می دهد.

پورحیدری در مورد عدم انتخاب اعضای هیئت مدیره دو باشگاه پرسپولیس و استقلال و به حاشیه رفتن دو باشگاه گفت: هیچ اطلاعی از تصمیمات وزارت ورزش ندارم اما همیشه این دو تیم به این مسائل عادت کرده اند. تا جان می گیرند و تماشاگر جذب می کنند این اتفاقات رخ می دهد.

سرپرست تیم استقلال در خصوص بازگشت فتح الله زاده از باکو گفت: ایشان برای امتحاناتش به باکو رفته و به زودی باز می گردد.
 

تاریخ: 1390/6/12
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: