برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

در دیداری تدارکاتی ذوب‌آهن مقابل گیتی‌پسند به پیروزی رسید

تیم فوتبال ذوب‌آهن شب گذشته در ورزشگاه فولادشهر اصفهان به مصاف تیم دسته دومی گیتی‌پسند رفت و مقابل این تیم به پیروزی رسید.

دیدار تیم‌های فوتبال ذوب‌آهن و گیتی‌پسند از ساعت ?? دیشب در ورزشگاه فولادشهر اصفهان آغاز شد و ذوبی‌ها توانستند در این دیدار مقابل تیم دسته دومی گیتی‌پسند به پیروزی ? بر یک برسند.
در این بازی که در غیاب گردان، حدادی‌فر، ماهینی و قاضی برگزار شد، ابراهیم‌زاده در نیمه نخست از بازیکنان فیکس تیم و در نیمه دوم از بازیکنان امید خود استفاده کرد.
گل‌های ذوب‌آهن در این دیدار توسط بهمن مالکی و فلیپ آلوز دسوزا به ثمر رسید و تک گل تیم گیتی‌پسند نیز توسط مهدی موذن درون دروازه ذوب‌آهن قرار گرفت.
نکته جالب توجه اینکه بازی دیشب در حضور براتی مدیرعامل کارخانه ذوب‌آهن و خسرو ابراهیمی مدیرعامل جدید باشگاه ذوب‌آهن برگزار شد.
 

تاریخ: 1390/6/12
کلمات کلیدی: ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: