برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

به‌خاطر پول‌پرستی به چلسی نیامدم

هافبک پرتغالی سابق لیورپول گفت: به خاطر مسائل مادی به چلسی ملحق نشدم.
 به نقل از روزنامه دیلی‌میل، یکی از انتقال‌های دقیقه 90 در لیگ برتر انگلیس در فصل نقل و انتقالات تابستانی، حضور رائول میرلس، از تیم آنفیلدی به جمع آبی‌پوشان چلسی بود. این بازیکن در زمانی که پرونده خریدهای فصل جدید در حال بسته شدن بود، به تیم تحت رهبری آندره ویاس بواس ملحق شد، پس از آن شایعه‌های رواج یافت مبنی بر اینکه به خاطر مسائل مادی او حاضر به تغییر تیم باشگاهی‌اش شده است.

اما در مقابل این اخبار وی واکنش نشان داد و گفت: چیزهایی در فوتبال وجود دارد که راحت قابل بیان نیست. در مورد این انتقال تنها می‌توانم بگویم همه چیز در دقیقه پایانی ردیف شد. در مورد لیورپول نیز سعی می‌کنم همیشه چیزهای خوب را به خاطر بیاورم و حرف‌های خوب بر زبان آورم. به هرحال با آن تیم سالی باشکوه را پشت سر گذاشتم.
 
وی ادامه داد: مردم فکر می کنند آدمی پول‌پرست هستم و این انتقال کاملا تحت تاثیر مسائل مادی بوده است.در شرایطی که اصل ماجرا چنین نیست. البته در این باره دوست ندارم اکنون حرف بزنم، اجازه دهید کمی زمان بگذرد تا بعد نکاتی را بیان کنم.
 
بازیکن 28 ساله در مورد انتقالش به جمع استامفوردبریجی‌ها اظهار داشت: همه چیز به سرعت برق و باد اتفاق افتاد، دوست داشتم همچنان در لیورپول بمانم و در آنجا خاطره‌ها و دوستان خوبی دارم.
 
این بازیکن که در ازای 12 میلیون پوند به تیم شهر لندن آمد، می گوید در انتقالش حضور مربی همچون سرمربی پرتغالی آبی‌ها نقش مهمی داشته است.

وی بیان کرد: فکر می‌کنم زیر نظر ویاس بواس بتوانم به آرزوهایم برای کسب عنوان برسم.
تاریخ: 1390/6/13
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: