برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

مشاور فنی استیل‌آذین در لیگ دسته اول فوتبال هستم

مربی سابق تیم ملی فوتسال گفت:‌ به عنوان مشاور فنی در کنار استیل‌آذین در لیگ دسته اول هستم.

محمود خوراکچی اظهار داشت: قبل از درگذشت بابک معصومی، وی مسئولیت فنی تیم را به عهده داشت و صحبت‌های ابتدایی را با هدایتی انجام داده بود. او مبلغی را به عنوان بودجه به مالک استیل‌آذین اعلام کرده و گفته بود اگر این بودجه تصویب شود تیم را به لیگ برتر می‌آورد که هدایتی هم با آن موافقت کرده بود. معصومی استارت تمرینات را زده بود که متاسفانه اجل مهلتش نداد و درگذشت.
وی افزود: بعد از این اتفاق حسین خبیری مدیر تیم فوتسال استیل‌آذین زنگ زد و دعوت به همکاری کرد. ما هم چند جلسه خوب برگزار کردیم اما بودجه پیشنهادی مرحوم معصومی از نگاه من خیلی کم بود و استیل‌آذینی‌ها امسال تیم‌شان را با همان بودجه بسته بودند. به همین دلیل 2 مربی (علی خسروی و محسن خبیری) را به آنها پیشنهاد کردم و خودم نیز به عنوان مشاور فنی کار را به عهده گرفتم.
خوراکچی خاطرنشان ساخت: از امروز (شنبه) استارت دوباره تمرینات‌ را خواهیم زد چون تیم پیش از فوت معصومی زیر نظر او تمرین می‌کرد. برای حضور در لیگ دسته اول هم امتیاز شهرآفتاب تهران خریداری شده و فکر می‌کنم با این تیم لیگ برتری شدن دور از دسترس نخواهد بود.
لیگ دسته اول فوتسال از آبان ماه آغاز خواهد شد.
تاریخ: 1390/6/13
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ، ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: