برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

به انقلاب اساسی نیاز داریم

سرمربی تیم ملی فوتبال اسپانیا در بازگشت به کشورش به همه خبرنگاران و مقامات فدراسیون فوتبال اسپانیا گفت: بدون هیچ تعارفی باید قبول کرد که به یک انقلاب اساسی نیاز داریم.


 به نقل از آس اسپانیا، ویسنته دل‌بوسکه که از پیروزی 3 بر 2 مردانش مقابل شیلی ناراضی است، تصریح کرد: ناکامی یا تحت فشار بودن مقابل تیم‌های آمریکای جنوبی باعث نگرانی ما می‌شود؛ اما نه به این خاطر که رقبای اروپایی در نظرمان خطرناک‌تر جلوه کنند، چرا که معتقدم حریفان اصلی ما خارج از قاره اروپا مشغول آماده سازی هستند.

دل‌بوسکه ادامه داد: وضعیت تیم ملی فوتبال اسپانیا به گونه‌ای است که اگر مجبور بودم همین امروز با قبول تمام مسئولیت‌ها با همین بازیکنان کامل، تیم آماده به اعزام برای جام جهانی 2014 برزیل را به فیفا معرفی می‌کردم، ما بازیکنان بزرگی داریم و خیالمان از این بابت راحت است اما اگر می‌خواهیم راه رفته شده را با قدرت همیشگی طی کنیم و جای هیچ حرف و حدیثی نباشد نیاز به یک انقلاب اساسی و تاریخی در فوتبالمان احساس می‌شود.

وی افزود: در این انقلاب اساسی اگر قرار است من قربانی شوم حرفی نیست و شاید حتی مجبور باشیم کل مربیان را عوض کنیم، مهم نام فوتبال اسپانیا است و من یا همکارانم هیچ اهمیتی نداریم.
تاریخ: 1390/6/14
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: