برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

شریفات : بازی با تراکتور تمرینی برای دربی است !

اینطور که ما شنیدیم قرار است ورزشگاه تقسیم شود. اگر اینطوری ‌شود تماشاگران قرمز و آبی ورزشگاه را پر می‌کنند درست مثل بازی دربی

اسماعیل شریفات را نمی توان جزو بازیکنان ثابت استقلال قلمداد کرد ولی او هر وقت وارد زمین می شود تاثیر مثبتی در بازی تیمش دارد.شریفات که در بازی دوستانه استقلال مقابل همنام اهوازی گل زد اعتقاد دارد تیمش دو دربی در پیش دارد که هر دو مهم و حساس هستند.او می گوید:« دیدار با تراکتور شبیه دربی است. از حساسیتش گرفته تا تماشاگرانی که به ورزشگاه می‌آیند، به همین خاطر بازی سخت است و باید حواسمان جمع باشد. اینطور که ما شنیدیم قرار است ورزشگاه تقسیم شود. اگر اینطوری ‌شود تماشاگران قرمز و آبی ورزشگاه را پر می‌کنند درست مثل بازی دربی.»
او ادامه می دهد:« بازیکنان ملی‌پوش ما طی این دو هفته با ما نبودند، به همین خاطر با 11-12 بازیکن تمرین کرده‌ایم اما دلیل نمی‌شود که ما به برد فکر نکنیم. تماشاگران استقلال برای پیروزی به ورزشگاه می‌آیند ما هم باید خواسته آنها را برآورده کنیم. استقلال پرمهره‌ترین تیم لیگ است و باید از این شرایط استفاده کند.»
از شریفات در مورد دربی می پرسیم که او می گوید:« دربی شرایط خاص خودش را دارد اما ما باید تمام تمرکزمان به بازی تراکتورسازی باشد همانطور که گفتم این بازی کمتر از دربی نیست و ما باید سه امتیاز آن را بگیریم. به نظرم بازی تراکتور تمرینی برای دربی است. تمام شرایطش به‌گونه‌ای است که می‌تواند ما را برای دربی 71 آماده کند.»
 

تاریخ: 1390/6/14
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: