برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

در گفتگو با مهر عنوان شد:دوری 3 هفته‌ای کاپیتان تیم ملی/ آمادگی کامل برای انجام مراحل درمان حدادی‌فر

عضو کادر پزشکی تیم ملی فوتبال کشورمان مصدومیت جواد نکونام را همانند حدادی‌فر دانست و از دوری دو الی سه هفته‌ای کاپیتان این تیم از مسابقات خبر داد.

دکتر علیرضا شهاب در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد وضعیت مصدومیت جواد نکونام ضمن بیان مطلب فوق افزود: نکونام در دیدار مقابل قطر دچار کشیدگی رباط داخلی زانو شد و به همین دلیل نتوانست به بازی ادامه دهد.

وی خاطرنشان کرد: مصدومیت نکونام همانند مصدومیت قاسم حدادی‌فر است و پس از دو الی سه هفته استراحت و فیزیوتراپی می‌تواند در مسابقات به میدان برود.

عضو کادر پزشکی تیم ملی فوتبال ایران با بیان اینکه دیگر بازیکنان ملی پوش مشکلی ندارند، در مورد وضعیت قاسم حدادی‌فر هم اظهار داشت: امروز با این بازیکن تماس می‌گیرم تا از وضعیتش مطلع شوم.

شهاب همچنین در این خصوص گفت: این آمادگی را داریم که با تمام امکانات و تجهیزات لازم مراحل درمان قاسم حدادی‌فر را در تهران پیگیری کنیم تا مصدومیت وی هرچه سریع‌تر برطرف شود اما این مسئله به خودش بستگی دارد.

دیدار تیم‌های فوتبال ملی فوتبال قطر و ایران در مرحله سوم مقدماتی جام جهانی 2014 در قاره آسیا که سه‌شنبه شب در ورزشگاه السد قطر برگزار شد، با تساوی یک بر یک به پایان رسید.


تاریخ: 1390/6/16
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: