برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

رضاییان: علت اخراجم از فولاد خوزستان را نمی‌دانم

قائم مقام باشگاه فولاد خوزستان از سمتش برکنار شد تا این شائبه پیش آید که دلیل اخراجش مصاحبه‌ای بود که علیه جلالی انجام داده است چیزی که خودش انکار می‌کند.

"مسعود رضاییان" در گفتگو با ایپنا، درباره برکناری‌اش گفت: این خبر را تأیید می‌کنم و من از باشگاه اخراج شدم اما دلیل برکناری‌ام را نمی‌دانم.

وی ادامه داد: علت اخراجم را نمی‌دانم، مسئولان باشگاه مرا در جریان برکناری‌ام گذاشتند اما چیزی درباره جزییاتش تاکنون به من نگفته‌ام.

رضاییان درباره اینکه "آیا مصاحبه‌ای که علیه جلالی انجام داده بود باعث اخراجش شده یا خیر؟"، گفت: فکر نمی‌کنم چنین مسأله‌ای باشد. اینها حدس و گمان‌هایی است که زده می‌شود.

وی درباره اینکه آیا برخورد مسئولان باشگاه بعد از چند سال حضورتان در این باشگاه خوب بود، اظهارداشت: این مسائل در فوتبال ما زیاد دیده می‌شود. از این آمدن و رفتنها زیاد است و بابت این مسأله سوپرایز نشدم!
 

تاریخ: 1390/6/17
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: