مورینیو: تیم ما اصلا نیاز به تغییرات نداشت!
ژوزه مورینیو، سرمربی رئال مادرید، معتقد است بعد از نمایش های خوبی که تیمش در رقابت های فصل گذشته انجام داد، نیازی به تغییرات گسترده در تیم برای رقابت های این فصل نداشتند.
رئالی ها که فصل گذشته تنها قهرمان کوپا دل ری شدند، در تابستان تنها پنج خرید انجام دادند و نوری شاهین، فابیو کوئنترائو، حمیت آلینتوپ، خوسه کایه خون و رافائل واران را به خدمت گرفتند.
مورینیو در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ما فصل گذشته خوب کار کردیم بنابراین به تغییرات گسترده نیازی نداشتیم. شاید این مسئله که علی رغم بودجه زیاد، خریدهای کمی انجام دادیم، متناقض به نظر برسد اما شاید این بقیه باشگاه ها هستند که زیاد خرید کرده اند."
او همچنین در مورد خرید فابیو کوئنترائو و استفاده از او در ترکیب اصلی رئال گفت:" ما در سمت چپ خط دفاعی نیازی به بازی نداشتیم اما کوئنترائو را بدون دلیل نخریدیم. او می تواند در پست های زیادی بازی کند و گزینه های زیادی در اختیار ما قرار می دهد و در همه این پست ها هم می تواند در سطح بالایی بازی کند.
او در حال حاضر به دلیل مصدومیت چند بازیکن تیم، در خط میانی بازی می کند زیرا همیشه تیم مهمتر از تک تک بازیکنان به تنهایی است."
















