برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

90/مجید جلالی: با حرف‌هایم در 90 فقط خواستم تلنگری بزنم

90: برنامه نود این هفته باز هم به یکی از سوژه‌های جنجالی فوتبال پرداخت که البته از روز سه‌شنبه سر و صدای زیادی هم در رسانه داشت. بحث وجود شبکه‌های مافیایی دلالی در فوتبال بحث جدیدی نبود اما پرداختن به آن نیاز به جسارتی خاص داشت که هم فردوسی‌پور آن را داشت و هم افرادی که در این زمینه در نود صحبت کردند...

هدایت علیزاده

90: سلام آقای جلالی از کجا شروع کنیم بهتر باشد؟

از هر جا که شما راحت‌ترید...

یکی از افرادی که بیشترین صحبت را در زمینه  کرد مجید جلالی مربی قدیمی و با علم فوتبال کشور بود که هم اکنون سرمربیگری فولاد خوزستان را برعهده دارد. دیروز با این مربی سرشناس مصاحبه‌ای انجام دادیم که در زیر می‌آید.

90: از صحبت‌های شما در برنامه نود شروع کنیم همان طور که گفتید این شبکه مافیایی به سراغ شما هم آمده‌اند. آیا نکته‌ای باقی مانده؟

موضوع به چندین سال پیش بر می‌گردد اما خوب من به نوعی واکنش نشان دادم که دیگر سراغ من نیامدند.

90: پس اگر جدیدا به سراغ شما نیامده‌اند چرا در این مورد در نود صحبت کردید؟

بنده می‌خواستم این تلنگر را به مسئولان زده باشم و آنها را  حساس کنم برای پاکسازی فوتبال تلاش کنند.

90: به نظر شما پاکسازی فوتبال از دلال‌ها و این شبکه‌های مافیایی چه تغییراتی در فوتبال کشور به وجود خواهد آورد؟

ببینید اگر این مشکلات از فوتبال کشور پاک شود روند صعودی فوتبال ایران شتاب بسیار زیادی خواهد گرفت و شک نکنید چه در فوتبال باشگاهی و چه درفوتبال ملی شاهد شکوفایی خواهیم بود.

90: مانند فوتبال ایتالیا؟

بله در ایتالیا هم آمدند یک عده مدیر و بازیکن را گرفتند، چند تیم را به دسته‌های پایین‌تر فرستادند. اما پس از آن‌که فوتبال این کشور پاک شد دقیقا 3 سال بعد آن پس از سال‌ها، قهرمان جهان شدند.

90: این پاکسازی را فدراسیون فوتبال که نمی‌تواند به تنهایی انجام دهد؟

خیر از فدراسیون فوتبال به تنهایی کاری بر نمی‌آید و بنده هم آن صحبت‌ها را بیان کردم تا مسئولان بالاتر نسبت به این موضوع واکنش نشان دهند، من معتقدم این مهم می‌تواند در فوتبال ایران اتفاق بیفتد.

90: البته دیروز و پس از برنامه نود بعضا مسئولان واکنش‌های مختلفی به این موضوع نشان داده‌اند و هیچ نظر واحدی مبنی بر این‌که به زودی برخورد قاطعی در این مورد انجام می‌شود ندیدیم؟

ببینید فرض کنید در یک شهر ترافیک بسیار سنگین وجود دارد، یک مسئول می‌گوید بهتر است تونل و پل هوایی بزنیم تا ترافیک کمتر شود، یک نفر دیگر بگوید از فردا هیچ‌کس نباید با ماشین بیرون بیاید و شخص دیگری بگوید اصلا ترافیکی وجود ندارد، هر کس به طریقی در پی حل مشکلات است اما مهم آن راهکاری است که پایدارتر باشد. این شبکه آنقدر در همه جا رسوخ کرده و توسعه یافته که واقعا نیاز به عزم جدی است تا این مشکل حل شود اما نکته مهم این است که این کار شدنی است.

90: آقای جلالی کمی هم در مورد فولاد صحبت کنیم وضعیت تیم چطور است؟

در این مدت تعطیلی لیگ تمرینات منظم و خوبی داشتیم و توانستیم به لحاظ روحی و روانی هم به شرایط ایده‌آل برسیم.

90: در بازی با استقلال فکر می‌کنم خیلی به لحاظ روحی تیمتان به هم ریخته بود؟

ما در آن بازی خوب بازی کردیم و فقط در چند دقیقه پایانی تمرکز خود را ازدست دادیم، این نتیجه به لحاظ روحی برای تیم ما ویران‌کننده بود اما پس از تمرینات این چند روزه به لحاظ روحی و جسمی در شرایط ایده‌آلی به سر می‌بریم و آماده بازی مقابل صفت‌ نفت هستیم.

90: این بازی در آبادان است به نظر شما نتیجه چه می‌‌شود؟

خوب بازی کردن در آبادان همیشه سخت است اما ما هم در شرایط خوبی هستیم و من به نتیجه گرفتن در این دیدار امیدوارم.

90: آقای جلالی! دیروز قائم مقام باشگاه از کار خود برکنار شد. بسیاری معتقدند به علت مصاحبه کردن آقای رضائیان علیه شما برکنار شد؟

خیر به هیچ‌وجه اینگونه نیست، ما بعد از آن موضوع جلسه‌ای تشکیل دادیم و تمامی مشکلات مطرح و حل شد و هیچ مشکلی بین بنده و آقای رضائیان وجود نداشت.

90: شاید باشگاه به این علت قائم مقام خود را تغییر داده؟

خیر اینگونه نیست من پس از شنیدن خبر برکناری آقای رضائیان بلافاصله با آقای جباری‌نژاد رئیس هیات مدیره باشگاه تماس گرفتم و ایشان تاکید کردند این برکناری هیچ ربطی به اختلاف حل شده من و آقای رضائیان نداشته است، و آقای جباری‌نژاد گفتند آقای مسعود رضائیان جزو سرمایه‌های باشگاه فولاد هستند و حتما از او در جای دیگر استفاده خواهیم کرد.

 

تاریخ: 1390/6/18
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: