برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

وقتی ژاوی روی بازیکنان ایرانی را در مردانگی کم کرد

در حالی که در ایران ستاره‌های تیم بزرگ پایتخت در شب قدر کودکان بی‌سرپرست را سر کار گذاشتند، یادآوری خاطره ای از روزهای پس از جام جهانی می تواند جالب توجه باشد.آنجا که ژاوی با زحمت توانست یکی از طرفداران خود را پیدا کند تا پیراهنش را به او هدیه بدهد.
ماجرا از این قرار است که  پس از قهرمانی اسپانیا در جام جهانی، بازیکنان این تیم سوار بر اتوبوس، از میان انبوه هواداران خود رد شدند. در این میان یکی از هواداران خردسال تیم ملی اسپانیا اسم ژاوی را صدا می‌زد که به دلیل ازدحام جمعیت، صدا به گوش ژاوی نرسید و این کودک از ناراحتی اشک ریخت. خبرنگار یکی از شبکه‌های تلویزیونی اسپانیا این صحنه را دید و گفت‌وگوی کوتاهی با این کودک خردسال انجام داد.
ژاوی مدتی بعد این تصاویر را دید و پس از تماس با مسئولان تلویزیون، توانست این کودک خردسال را پیدا کند. هافبک تیم ملی اسپانیا طی مراسمی پیراهن بارسلونا را که پشت آن نام این دختر نوشته شده بود را امضا کرد و به او هدیه داد.
این اتفاق در حالی رخ داده که همین چند وقت قبل ستاره‌های تیم استقلال در شب قدر، کودکان بی‌سرپرست را که قرار بود به آن‌ها سر بزنند سر کار گذاشتند و دل این کودکان را رنجاندند.

البته این تنها موردی نیست که برخی از بازیکنان که جنبه بزرگ بودن را ندارند با رفتاری نا مناسب با هوادارانشان برخورد کرده اند. فوتبال ایران بارها شاهد برخود افرادی همچون شیث رضایی با فوتبال دستان بوده است.

ای کاش برخی از بازیکنان ایرانی که از فوتبال حرفه ای فقط ادای آن را در می آورند کمی از امثال ژاوی درس می گرفتند.

تاریخ: 1390/6/22
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: