برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

بازی خوبی انجام دادیم/ ضعف‌های خود را برطرف می‌کنیم


سرمربی تیم فوتبال بارسلونا کسب نتیجه تساوی مقابل میلان در نخستین دیدار مرحله گروهی رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا را راضی کننده خواند.

تیم فوتبال بارسلونا سه شنبه شب در حالیکه تا واپسین لحظات دیدار با میهمان خود میلان با نتیجه 2 بر یک پیش بود گل تساوی را دریافت کرد.

پپ گواردیولا در خصوص این دیدار اظهار داشت: آنها می بایست در این دیدار دفاع می کردند و این کار را هم انجام دادند. میلان در این دیدار دو و نیم بار به دروازه ما رسید و دو گل زد!

وی افزود: چنانچه بخواهیم 90 دقیقه را در نظر بگیریم باید بگویم عملکرد خوبی داشتیم. ما تیم میلان را تحت فشار قرار دادیم، البته معایبی در تیم بارسا وجود دارد که باید برطرف شود.

گواردیولا در پایان گفت: این نخستین بازی از شش بازی ما در مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا بود و هنوز پنج بازی دیگر باقی مانده است.
تاریخ: 1390/6/23
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: