حضور منتظری در دربی ریسک است/ پزشکان استقلال باید تصمیم بگیرند
پزشک پیشین تیم فوتبال استقلال که درحال حاضر پژمان منتظری زیر نظر او تحت درمان است، گفت: تصمیم گیری در خصوص حضور این بازیکن در دربی تهران به نظر کادر پزشکی و فنی استقلال بستگی دارد.
امین نوروزی در خصوص آخرین وضعیت مصدومیت پژمان منتظری که تحت نظر وی مراحل درمان را طی می کند، گفت: طبق صحبتهایی که دکتر رازی پزشک جراح منتظری کرده بود، او پس از عمل جراحی باید به مدت 6 هفته به درمان فیزیوتراپی بپردازد.
وی افزود: با توجه به اینکه منتظری روند درمانی خوبی را پشت سرگذاشته است اما هنوز دو هفته از درمان وی باقی مانده است. بنابراین با توجه به صدمه شدیدی که او دیده بود استفاده از این بازیکن در ترکیب تیم استقلال مقابل پرسپولیس یک ریسک است.
پزشک پیشین تیم فوتبال استقلال تاکید کرد: تصمیم گیری در خصوص حضور این بازیکن در ترکیب تیم استقلال و بازی در دربی تهران، به نظر کادر پزشکی و فنی استقلال بستگی دارد.
دیدار تیمهای فوتبال استقلال و پرسپولیس از هفته هفتم رقابتهای لیگ برتر باشگاههای فوتبال کشور ساعت 18:30 روز جمعه در ورزشگاه آزادی تهران برگزار می شود.
تاریخ: 1390/6/23
موضوع: فوتبال
نظر: 0
















