فرگوسن: وین رونی شبیه په له است
طرفداران تیم منچستر در ورزشگاه اولد ترافورد به رونی لقب په له سفید داده اند. اما فرگوسن در واکنش به اظهار نظر خورخه خسوس سرمربی بنفیکا که گفته رونی بیشتر برزیلی یا آرژانتینی است تا انگلیسی؛ مقایسه خود را دارد.
فرگوسن گفت: به په له نگاه کنید. او بازیکن بسیار هجومی بود و می توانست مراقب خود نیز باشد. رونی هم اینگونه است. شباهت هایی از نظر قدرت، سرعت و عزم و اراده بین این دو وجود دارد، با این تفاوت که رونی سفید است.
در واقع فرگوسن، رونی را در انگلیس بهترین می داند که همان آرزو، اخلاق کار و استعداد منچستر یونایتد را دارد.
فرگوسن گفت: وین رونی معرف یک بازیکن انگلیسی است. البته بازیکنانی با توانایی های بالا هم بوده اند که آنها را به فوتبالیست های بزرگی تبدیل کرده است مثل پل گاسکوین، جورج بست، بابی چارلتون و دنیس لاو.
تشابه آنها این است که او جرات زیادی دارد. همیشه می خواهد بازی کند. بنیه اش باورنکردنی است. اینها علاوه بر استعدادهای اوست.
فرگوسن از رونی و خاویر هرناندز برای اینکه این فصل تعداد گل هایشان را به رقم 25 گل برسانند حمایت می کند.
وی گفت: این دو در شروع پرستاره منچستر یونایتد در این فصل 10 گل زده اند. رونی با هشت گل بیشترین گل های لیگ برتر انگلیس را زده است.
فرگوسن افزود: دو سال پیش هدف رونی عبور از 30 گل بود و خیلی زود به این هدف رسید. اگر دوباره به این هدف برسد بسیار خوشحالی می شوم؛ چرا که با قدرت گل زنی خاویر، ما دو گلزن خواهیم داشت که بالای 25 گل را به ارمغان می آورند.
فرگوسن که فردیناند را در اختیار ندارد، باید قبل از مسابقات پیش رو که شامل دیدار خانگی با چلسی در روز یکشنبه است دقت زیادی به ترکیب تیم خود داشته باشد.
دارن فلچر ، رایان گیگز، پارک جی سونگ و دیمیتار برباتوف اولین بازی خود را در این فصل انجام خواهند داد.
















