برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

عشوری: این بار باید به قهرمانی آسیا برسیم

سینا عشوری" در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، اظهارداشت: اعتصاب بازیکنان به این شدتی که مطرح شد، نبوده و از امروز بازیکنان به تمرینات برمی‌گردند. مسئولان باشگاه قول داده‌اند که ظرف همین هفته مشکلات مالی تیم برطرف شود.

"سینا عشوری" در گفتگو با ایپنا، اظهارداشت: اعتصاب بازیکنان به این شدتی که مطرح شد، نبوده و از امروز بازیکنان به تمرینات برمی‌گردند. مسئولان باشگاه قول داده‌اند که ظرف همین هفته مشکلات مالی تیم برطرف شود.

وی در مقایسه جایگاه فعلی ذوب‌آهن با فصل گذشته خاطرنشان کرد: نه تنها فصل گذشته که 2 فصل قبل هم ما مدعی قهرمانی بودیم اما در آخر به آنچه که می‌خواستیم، نرسیدیم. این فصل با توجه به اینکه الان در جایگاه هفتم جدول هستیم امید بیشتری به قهرمانی دارم چراکه هفته به هفته بهتر می‌شویم.

بازیکن تیم ذوب‌آهن درباره بازی با سوون سامسونگ گفت: مطمئنم اگر همان بازی که در کره انجام دادیم در بازی برگشت هم تکرار کنیم قهرمان آسیا خواهیم شد. درست است که جای خلعتبری و رافخایی خالی است اما بازیکنان جایگزین به خوبی وظایفشان را انجام می‌دهند.

وی در خاتمه افزود: فقط به برد مقابل تیم کره‌ای فکر نمی‌کنیم بلکه به قهرمانی در این رقابتها می‌اندیشیم. در گذشته نایب قهرمان آسیا شدیم و باید این بار به قهرمانی برسیم.
 

تاریخ: 1390/6/28
کلمات کلیدی: ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: